Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247639 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

daca ai presiunea scazuta pe o roata se activeaza atentionarea in bord si nu mai poti accesa alte informatii din cb.
O alta bataie de cap pt un simplu moft.   ;)

Cu cit un lucru e mai complicat, cu atit mai mult va trebui sa treci pe la farmacie. :)
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

The following users thanked this post: gabineg

Offline aleksanders

Moftul nu este al cumparatorilor si nici macar al vanzatorului. Trebuie sa se alinieze la normele europene .....
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Laurentiu

Trebuie sa se alinieze la normele europene .....
Se vede ca UE ori CE NU tine prea mult la sanatatea noastra  :D  >:D<
...tii un manometru bun in torpedou si te-apleci de 4 ori. Iti ia doua  minute si face bine la sanatate.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Nu-i nimic! Ne luam biciclete  :inteligent:, dar rapid, pana nu vor pune senzori si pe alea. Un GPS ar fi  bun, in caz de furt. Off-topic ended.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline georgeek

Și când arata avertizarea presiunea scăzută nu îți indica și care roata are problema?
  • Vitara Passion 1.6 ALLGRIP 5MT Savana Yvory / Black

Offline danyepz

cu o pagina in urma am pus pozele...in cazul meu aveam 2 roti cu presiune mica le vedeam pe amandoua ...in caz de una se vede doar una :D
  • Swift 1.2 2019

Online Catalln

In privinta senzorilor de presiune aceasta solutie este cu cea mai mare bataie de cap, plus costuri atat producator cat si utilizator.
La Vag solutia a fost mult ai ok, chiar daca mai rudimentara, in caz de presiune scazuta se aprindea acel martor in bord si atat (verificai resetai si gata nu erai cu pomul pe bord fara sa ai acces la alte informatii)
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline Silfax

Eu am alta nedumerire: daca schimbi rotile intre ele, iti mai arata in bord pozitia corecta?
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Din ce scrie aici eu înțeleg ca ori trebuie refăcută împerecherea,  ori ții tu minte ca ds a devenit df și invers.

Trimis cu Tapatalk

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Cosmin09

Eu stiu ca trebuie refacuta imperecherea pe noile pozitii....
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022