Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247644 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Au fost recunoscuți automat de mașină sau necesită un proces de împerechere? :)

Offline shpeedy

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline danyepz

Eu am luat de la alcar dar varianta pe original si nu au avut nevoie de configurare.
@silfax sa le stapanesti sanatos...cat au fost jantele de sx-4?
  • Swift 1.2 2019

Offline Laurentiu

Au venit senzorii

Sper sa nu creez un flame pe subiectul asta insa folosirea acestor senzori mi se pare un moft si o adevarata bataie de cap. Din 4 bucati, daca e vorba sa crape unul singur, cum il depistezi fara o dejantare (bani pt diagnosticare+manopera+piesa schimb rezervapt inlocuire, timp pierdut, "pom de craciun" in bord etc)  a celor 4 roti in prealabil? Si toate astea pt ce? Doar pt simplul fapt de a nu folosi un manometru?
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Cosmin09

In mod normal, daca un senzor nu vede presiune in roata, iti este indicat pe bord si iti spune si care senzor, de pe ce roata.

Daca nu ii ai pe masina, ai pom de Craciun in bord....Singura solutie ar fi cumva pacalirea calculatorului tabloului de bord sau pe cel care preia informatia de la senzori si o transmite pe afisajul tabloului de bord... Nu stiu ce varianta e mai scumpa, pacalirea calculatorului sau schimbarea unui senzor in caz de defect.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline smadalin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 290
  • http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jur
Sper sa nu creez un flame pe subiectul asta insa folosirea acestor senzori mi se pare un moft si o adevarata bataie de cap. Din 4 bucati, daca e vorba sa crape unul singur, cum il depistezi fara o dejantare (bani pt diagnosticare+manopera+piesa schimb rezervapt inlocuire, timp pierdut, "pom de craciun" in bord etc)  a celor 4 roti in prealabil? Si toate astea pt ce? Doar pt simplul fapt de a nu folosi un manometru?

Sunt 4, cate unul pe roata, e normal sa vezi roata pe care crapa:)
Pe masina curenta m-au ajutat foarte mult, e mai comod sa ai presiunea la indemana decat sa faci vizite periodice la vulcanizare/benzinarie pentru verificare.
  • Suzuki Vitara Luxus 1.6 benzina

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Sau tii un manometru bun in torpedou si te-apleci de 4 ori. Iti ia doua  minute si face bine la sanatate. Problema este ca nu poti cumpara masina noua fara acesti senzori...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline AT

Astazi am montat anvelope Michelin CrossClimate, criteriul alegerii fiind cea mai buna solutie de tip all season. Total 4 anvelope 215/55/17 cu montaj la Autosoft Baneasa 3.000 lei.
Montaj pe jantele originale, senzorii s-au autocalibrat  in 100 m.
Va tin la curent despre comportamentul lor inclusiv pe zapada cand va apare ocazia. Primul feedback : silentioase la fel ca o anvelopa de vara.

Anvelopele de vara ContinentalEcocontact 215/55/17 daca este cineva interesat le pun in vanzare la 1/2 din pret.
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline georgeek

Sa le porți (sa te poarte) cat mai bine și în siguranță.
Asteptam impresii din zapada.
Cat ai garanție la ele?
« Ultima Modificare: 17.Oct.2015, 02:06:57 p.m. de georgeek »
  • Vitara Passion 1.6 ALLGRIP 5MT Savana Yvory / Black

Offline smadalin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 290
  • http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jur
Sau tii un manometru bun in torpedou si te-apleci de 4 ori. Iti ia doua  minute si face bine la sanatate. Problema este ca nu poti cumpara masina noua fara acesti senzori...
Pe principiu asta ajungi sa iti iei o lanterna in loc de proiectoare de ceata, aeroterma in lc de incalzire si tot asa.

Eu zic ca sunt buni.
  • Suzuki Vitara Luxus 1.6 benzina