Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247608 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Sunt mai zgomotoase sau mai silentioase in comparatie cu cele originale?

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Intrebare. Era necesara schimbarea lor tocmai acum?
Go Terios!!!:)

The following users thanked this post: IONOVICI RADU

Offline TVS

A scris mai sus ca vrea sa la vândă pe cele cu care a venit a mașina , ca "noi"...
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
    • Bucuresti, Sector 3
Yeti, ai putea sa ne spui caracteristicile jantei tale? Este util pentru cei care vor sa aiba al doilea rand de jante.
Sunt de interes informatii de genul 6.5J R16, 4x114.3 si ETul. 
Nu stiu. daca sunt stantate pe janta, ma uit si va spun.

Sunt mai zgomotoase sau mai silentioase in comparatie cu cele originale?
Mai silentioase. Clar.

A scris mai sus ca vrea sa la vândă pe cele cu care a venit a mașina , ca "noi"...
Exact. Multumesc de clarificare.
Am pus deja un anunt aici: http://www.suzuki-club.ro/forum/bursa-auto/vand-anvelope-noi-21560-r15-contiecocontact5/ si urmeaza pe OLX.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline Mesmer

Nu stiu. daca sunt stantate pe janta, ma uit si va spun.

Sigur sunt scrise, sper ca nu pe partea dinspre interior.

Offline shpeedy

Sunt de interes informatii de genul 6.5J R16, 4x114.3 si ETul. 

5x114.3
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: doracapi

Offline Mesmer

Stie cineva care sunt dimensiunile acceptate pentru anvelope? (scrise in talon sau cartea masinii de la RAR)

Oficial sunt livrate cu 215/60 R16 sau 215/55 R17
Sper ca mai sunt permise mici variatii in jurul acestor cifre.

Offline shpeedy

Daca nu sunt trecute in talon/cartea de identitate a masinii, in Romania esti pe riscul tau cu alte dimensiuni de anvelope. In alte tari se accepta o variatie de pana-n +/-3% fata de dimensiunea standard...

Sent from my X8 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
    • Bucuresti, Sector 3
O intrebare legata de senzorii de presiune.
Dupa ce am schimbat anvelopele, rotile nu au mai fost puse fiecare de unde a fost demontata. Senzorii sunt cumva dedicati pe fiecare pozitie si ar fi trebuit rotile puse la locul initial? Sau e nevoie de vreo (re)setare pentru ca sistemul sa stie care sunt noile pozitii ale fiecarei roti?
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline aleksanders

din ce stiu nu sunt5 dedicati - cineva pe forum spunea cum ii si poti pacali - sa ii pui pe toti 4 in roata de reserva si in felul asta poti roti rotile vara/iarna fara sa mai ai atentionare in bord - doar ca in situatia respectiva nu mai ai controlul real al presiunii - deci eu zic ca nu sunt dedicati
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea