0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Nu am all season, dar mă gândesc să trec la ele.La câtă zăpadă a fost in ultimii ani in București, all season și all grip îmi ajung, sper.
Niste all season bune sunt recomandate, din Aprilie pana in Octombie daca faci si un offroad usor. Dar pentru sezonul rece, neparat folositi anvelope de iarna. Nu este vorba doar de zapada. Compozitia cauciucului este alta la anvelopele de iarna, sunt facute sa isi pastreze eleasticitatea si in temperaturi scazute, pentru a asigura aderenta optima. Incercati sa mergeti pe anvelope premium, diferenta la distanta de franare este de catva metri fata de undele de buget ( gasiti suficiete teste relevante pe youtube facute profi ) ... iar acesti metri pot insemna evitarea unui accident.
....anvelope Allseason in locul celor de vara te ajuta si in off road usor, avand o aderenta mai buna, dar si sa stai linistit atunci cand te prinde vreo zapada rebela prin aprilie-mai ori prin octombrie sau cand ajungi pe vreun drum inalt de munte pe unde ninge nu doar iarna.