0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Salutare!Dupa lungi asteptari (sau asa mi s-a parut mie ) mi-a sosit Vitara. O sa o ridic undeva saptamana viitoare. Vreau sa va cer sfatul in legatura cu rotile de iarna. Recomandati setul vandut de Radacini (anvelope Yokohama + jante tabla 16inch + senzori presiune)? Pretul este de 3500 RON. Pentru variantele aftermarket ma gandesc la eventuale erori la imperecherea senzorilor de presiune cu masina.Sunt binevenite si orice alte sfaturi despre ce ar mai fi indicat sa achizitionez in plus la masina.
hai ca revin cu o intrebare. ma gandeam sa comand de pe acum cauciucuri de iarna si un set de jante de tabla aferente. ceva recomandari?multumesc
@jante.otel te poate ajuta cu jantele, iar gume de iarna iti alegi singurel, functie de buget(noi oricum nu-l cunoastem !). Ce rost ar avea sa scriem aici "n" modele si tu sa vrei ceva exact contrar recomandarilor? Toti vanzatorii de cauciucuri dau detalii despre aderenta, consum si db, iar pretul reflecta calitatea cauciucurilor, mi se pare simplu.P.S. Regula a forumului, respecta ortografia !
... Specificatiile stiu sa le citesc si eu.