Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247622 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Marci

Radule, vezi ca la bursa, a postat un coleg anunt cu set complet pt. iarna. pret 3000 neg. Bafta. Acum o saptamana era valabil.
  • S-Cross 1.4 AllGrip, ex. S-Cross1.6 Premium AllGrip

The following users thanked this post: RaduTGV

Offline VictorN

Salutare!
Dupa lungi asteptari (sau asa mi s-a parut mie X-() mi-a sosit Vitara. O sa o ridic undeva saptamana viitoare. Vreau sa va cer sfatul in legatura cu rotile de iarna. Recomandati setul vandut de Radacini (anvelope Yokohama + jante tabla 16inch + senzori presiune)? Pretul este de 3500 RON. Pentru variantele aftermarket ma gandesc la eventuale erori la imperecherea senzorilor de presiune cu masina.
Sunt binevenite si orice alte sfaturi despre ce ar mai fi indicat sa achizitionez in plus la masina.
Salut!

La același preț îți poți alcătui singur setul, dar cu niste anvelope mai bune.

Acum un an jumate eu am luat jante si anvelope pe 16 Michelin Alpin 6 de la eMag, iar senzorii Continental de pe Autodoc. Și ca preț am ieșit undeva la 3700, cat îmi cerea și dealerul.

Daca ar fi sa iau din nou o decizie, as merge pe anvelope All season categoria A pe 17 montate pe jantele originale.

Pe cele cele de vara montate din fabrica le-aș vinde.

Trimis de pe al meu KB2003 folosind Tapatalk

Offline nicana

hai ca revin cu o intrebare. ma gandeam sa comand de pe acum cauciucuri de iarna si un set de jante de tabla aferente. ceva recomandari?

multumesc
  • Suzuki Vitara 48V Hybrid 2WD AT Spirit

Offline enicky

@jante.otel te poate ajuta cu jantele, iar gume de iarna iti alegi singurel, functie de buget(noi oricum nu-l cunoastem !).

Ce rost ar avea sa scriem aici "n" modele si tu sa vrei ceva exact contrar recomandarilor? Toti vanzatorii de cauciucuri dau detalii despre aderenta, consum si db, iar pretul reflecta calitatea cauciucurilor, mi se pare simplu.

P.S. Regula a forumului, respecta ortografia !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: jante.otel

Offline VictorN

hai ca revin cu o intrebare. ma gandeam sa comand de pe acum cauciucuri de iarna si un set de jante de tabla aferente. ceva recomandari?

multumesc
Folosește siteul acesta https://www.tyrereviews.com/.
Fiecare alege în funcție de nevoile și bugetul sau.

Trimis de pe al meu KB2003 folosind Tapatalk

The following users thanked this post: nicana

Offline nicana

@jante.otel te poate ajuta cu jantele, iar gume de iarna iti alegi singurel, functie de buget(noi oricum nu-l cunoastem !).

Ce rost ar avea sa scriem aici "n" modele si tu sa vrei ceva exact contrar recomandarilor? Toti vanzatorii de cauciucuri dau detalii despre aderenta, consum si db, iar pretul reflecta calitatea cauciucurilor, mi se pare simplu.

P.S. Regula a forumului, respecta ortografia !

Multumesc pentru link!
Cam ai dreptate in legatura cu recomandarile, nu m-am gandit dincolo de entuziasmul unei masini noi.
Acum, in legatura cu ortografia, probabil te-a deranjat ca nu am folosit majuscule la inceputul propozitiilor. Dar daca e regula atunci chiar hai sa o respectam si arunca si tu un ochi peste ortografia ta. ;)
  • Suzuki Vitara 48V Hybrid 2WD AT Spirit

Offline marius_p

Ce parere aveti despre anvelopele Viking wintech de 17 ? Pt iarna. Are cineva? Sunt ok?
  • suzuki vitara hybrid 2wd passion

Offline enicky

Aderenta C, consum E, zgomot 72. Sunt si altele mai bune, astea sunt ieftine.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline marius_p

Ma interesa parerea cuiva care le-a folosit deja. Specificatiile stiu sa le citesc si eu.
  • suzuki vitara hybrid 2wd passion

Offline enicky

... Specificatiile stiu sa le citesc si eu.
   A, scuzati.
Atunci incearca pe topicul asta https://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5897.1770  poate gasesti mai multe info.

The following users thanked this post: gabineg