Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247620 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline FritzVonSpritz

Primul site te duce la pagina, insa apare si  Eroare 404, adica vezi ceva roti acolo si ceva descriere despre anvelope si cam atat
Linkul 2 este o traducere dintr-un site rusesc ( are si terminatia .ru), dar traducerea este aproximativa......Citat : Anvelopele din față sunt supuse uzurii în timpul manevrelor și se uzează, de asemenea, din cauza instalațiilor zero.
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline ntire2000

Primul site are caracterul ; în plus.
Corect era asa.
https://www.anvelopelider.ro/sfaturi-anvelope/permutare-anvelopa

Majoritatea dintre noi ne aflam în cazul 3 - "Vehicule echipate cu anvelope cu sculpturi direcționale"
Cei cu AT-uri n-au absolut nici o problema.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: FritzVonSpritz

Offline Laurentiu

Primul site te duce la pagina, insa apare si  Eroare 404...
Linkul 2 este o traducere dintr-un site rusesc ( are si terminatia .ru), dar traducerea este aproximativa......
Eroarea de intrare la primul site, se datoreaza semnului '';'' care nu intra in componenta link-ului.
Cit priveste ai doilea site, este intr-adevar un site rusesc dar e ceva mai explicit decit primul. Chiar daca traducerea e aproximativa, se pot deduce multe lucruri pentru cine e interesat. Cred ca daca era scris sau tradus din engleza, nu ar fi avut vreo remarca.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

The following users thanked this post: FritzVonSpritz

Offline ntire2000

Furat de aerul primavaratec din martie am schimbat anvelopele de iarna acum 3 saptamâni cu cele de vara - originalele Continental.

Ghinionul meu e ca a venit din nou iarna, iar constatarea mea e ca anvelopele Continental sunt execrabile în conditii de temperatura sub 4 grade Celsius.
Senzatia e ca am roti de lemn cum aveau carutele acum 100 de ani.
Extrem de rigide, se aprinde senzorul de ABS la "decolare", aderenta foarte naspa.
Fata de alte anvelope de vara (folosite accidental în conditii de iarna) sunt extrem de proaste.
« Ultima Modificare: 15.Apr.2021, 09:14:40 p.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

Furat de aerul primavaratec din martie am schimbat anvelopele de iarna acum 3 saptamâni cu cele de vara - originalele Continental.
  Asta e defect general, defectul natiei noastre : uitam repede, uitam ca de multe ori(chiar si in Bucuresti) a nins si cand erau pomii infloriti. :) Nu esti singurul, stai linistit !
Si mai uitam si altele...
  Chiar n-am inteles si n-o sa-nteleg graba asta ! Plecam dimineata la 0-30 si seara sunt 10-12, care o fi mai bun, cel de iarna sau cel de vara... N-am intrebat, doar ma gandeam. :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Online NicNic

Sunt proaste fiindca sunt de vara si tu le folosesti in conditii de iarna? Sau nepotrivite?

Tare-s curios ce ai fi spus daca mergeai cu ele si pe zapada de vreo 10-15 cm ....
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Online NicNic

[...] Plecam dimineata la 0-30 si seara sunt 10-12, care o fi mai bun, cel de iarna sau cel de vara... N-am intrebat, doar ma gandeam. :)

Nici unul, nici altul, ci all-season!
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline ntire2000

Sunt proaste fiindca sunt de vara si tu le folosesti in conditii de iarna? Sau nepotrivite?

Tare-s curios ce ai fi spus daca mergeai cu ele si pe zapada de vreo 10-15 cm ....

M-a prins iarna si cu Nokian-uri de vara si efectul n-a fost acelasi.
Alea sunt cu câteva clase peste astea, dar e de înteles.
Ca sa iasa pretul masinii competitiv producatorii nu le echipeaza cu gume de top.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline kellogs

Stie cineva daca este sau a fost anii trecuti vreo promotie similara la Ungaria ?

http://www.radacini.ro/oferte-speciale-service/promotie-roti-de-iarna-suzuki/
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline RaduTGV

Salutare!
Dupa lungi asteptari (sau asa mi s-a parut mie X-() mi-a sosit Vitara. O sa o ridic undeva saptamana viitoare. Vreau sa va cer sfatul in legatura cu rotile de iarna. Recomandati setul vandut de Radacini (anvelope Yokohama + jante tabla 16inch + senzori presiune)? Pretul este de 3500 RON. Pentru variantele aftermarket ma gandesc la eventuale erori la imperecherea senzorilor de presiune cu masina.
Sunt binevenite si orice alte sfaturi despre ce ar mai fi indicat sa achizitionez in plus la masina.
  • Vitara 1.4 Boosterjet Mild hybrid 4WD Passion