Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247634 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline vladiopa

Nu te contrazic dar persoana de contact din Romania nu are informatiile cu privire la DOT. Am cerut si eu o informatie cat mai exacta dar nu stia tipa detalii. Oricum, revin eu cu detalii dupa ce primesc comanda. Pot sa platesc si dupa ce vad DOT-ul cand vine curierul cu marfa asa ca daca nu imi convine le dau direct retur

Offline aleksanders

perfect - cand am vrut eu sa cumpar de la ei m-am lovit de aspectul platii inainte de livrare, poate ca si-au modificat modul de livrare
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline vladiopa

Asta imi apare in confirmarea de comanda:

"Modalitate de plata: Plata ramburs, in numerar la livrare"

Offline TVS

Pai si ? Asa zic toți . Norocul tău ar trebui sa fie ca , curierul , sa fie băiat bun si sa te lase sa vezi DOT-ul , deși nu cred. Întâi te va pune sa plătești si dupa vei vedea coletul . Si dupa ce plătești ma cam îndoiesc ca îți va da banii înapoi daca nu îți convine DOT.
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

Offline vladiopa

Nu platesc inainte decat daca merg la ....nu am voie sa spun ca vede nevasta-mea :-)

Offline rexkrokiDAU

Si inca o scurta completare: site-ul asta exista aproape in toate tarile europene (identic cu www.mytires.co.uk , www.gommadiretto.it samd - le gasiti pe toate daca le cautati pe goagle) si au acelasi stoc. Rulajul e destul de mare. Livrarea dureaza vreo 7 zile probabil tot din motiv ca vin de undeva de afara deci anvelope vechi nu cred ca ar fi sanse sa gasiti

Eu am cuparat de la ei de mai multe ori, atat din Romania cat si din Elvetia si de fiecare data livrarea s-a facut din Germania de pe langa Hanovra. In emailul de confirmare a comenzii era si un numar de traking de la DHL cu care puteam urmarii unde se afla cauciucurile. DOT-urile nu retin sa fi fost mai vechi de un an.

Offline danyepz

Are cineva vreo idee de codul senzorilor de la Vitara?
Sa fie aceeasi cu cei de la S-cross?
Maine vreau sa imi achizitionez un set de anvelope de iarna cu jante si as vrea sa stiu ce senzori se potrivesc.
Am cautat pe toate site-urile suzuki din europa la accesorii si nu am gasit nicaieri senzorii de presiune pentru vitara(doar la s-cross am gasit)
  • Swift 1.2 2019

Offline Silfax

Mi-am comandat senzori Alcar, practic Vineri mi-am propus sa trec la setup'ul de iarna. 900 ron toata distractia.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline danut1900

• Full Member
  • Mesaje postate: 143
  • ...but it's more important to be nice.
    • Suceava
Vreau sa intreb ce parere aveti de firma (recomandati su nu) si preturile afisate - http://www.vadrexim.ro/anvelope-iarna.html?diametru=16&latime=215&inaltime=60&sort=pret-asc
  • Suzuki Vitara Passion 1.6 2WD MT

Offline BXXENL

Am luat de 2 ori fara probleme, si dot-ul a fost recent pe ambele seturi.
  • SX4 1.5
Alex

The following users thanked this post: danut1900