Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247647 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Online ntire2000

Am eu jante de 7" cu ET 40 si se simte un plus la stabilitate (cu gumele originale Continental).
Dupa ce o sa iau si niste gume de 225 o sa fie si mai stabila.
Dar cum ai spus si tu, iarna este mai important ca rotile sa fie mai înguste.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline jante.otel

Am eu jante de 7" cu ET 40 si se simte un plus la stabilitate (cu gumele originale Continental).

Ai jante late de 7", dar pe ce diametru: 16", sau17"? Eu cred ca sunt cele de aliaj...
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972

Online ntire2000

Aliaj de 17.
Exclusiv pentru vara, iarna nu-si au rostul, se circula preventiv, nu se merge cu viteza ca sa fie nevoie de stabilitate.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline jante.otel

Hai, hai!... @ntire2000, esti chiar amuzant. Sunt atatia care vor stabilitate vara si iarna...
Si-apoi... mai sunt ierni in RO?
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972

Offline raz

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 40
Btw, recomandati Yokohama ca anvelope de iarna? Ca asta vand ei la set. :)

Offline toma

@raz, exista un topic intreg si despre asta - aici unde ti-am mutat eu postarea.  Te rog nu mai posta offtopic!
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Dogy

Btw, recomandati Yokohama ca anvelope de iarna? Ca asta vand ei la set. :)
Sa le recomande sau nu cine le are.
Cert e ca Yokohama nu figureaza chiar printre cele mai grozave anvelope de iarna in topurile de profil.
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip

The following users thanked this post: ntire2000

Offline dthem

Le am eu pe cele primite gratis de la Suzuki. Părerea mea este că sunt niște anvelope rezonabile, cătâ vreme în România iernile sunt din ce în ce mai ușoare și conduci în concordanță cu condițiile de trafic.

Dacă le forțezi vei constata că nu au o aderență prea bună pe carosabil umed (fără legătură cu temperatura) în curbe. La frânare în linie dreaptă au tracțiune bună (includ și frânarea aici), dar dacă intri mai sus de 30 km/h într-un giratoriu vei începe să te deplasezi lateral. Coroborând asta cu comportamentul subvirator sălbatic al Vitarei e posibil să faci prostii dacă nu ești atent :-)) Să nu mai zic că în condițiile de mai sus nici Conti-urile de vară nu prea fac cinste mărcii...

Dar repet, la condus normal de iarnă anvelopele sunt ok.

• Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

Offline ...

Pe o canicula numai buna de mers la mare, eu am schimbat azi anvelopele de vara cu cele de iarna. Sa fie!

Online ntire2000

Cert e ca Yokohama nu figureaza chiar printre cele mai grozave anvelope de iarna in topurile de profil.

Asa cum nici Continental-urile cu care vine echipata masina nu rup asfaltul.
La aproape 30k de km deja fluiera prin curbe si la frânare pe asfalt foarte fin.
Anul viitor, daca ne mai plimbam (eu si cu masina) sunt nevoit sa iau altele.
Dar niciodata nu voi mai lua Continental.
De gramada aia de bani se gasesc unele mult mai bune.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: malanciuc