Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247651 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Floru77

Asa o sa fac,multumesc! ;)
  • Suzuki Vitara 1,4 benzina-2019

Offline Flamaropol

Si eu tot de la @jante.otel mi-am luat jantele si doresc sa ii multumesc pe aceasta cale.
Serviciu prompt si ireprosabil.
  • Suzuki Vitara Passion, 1.4 Boosterjet, MT

The following users thanked this post: jante.otel

Offline jante.otel

Asa o sa fac,multumesc! ;)

Salut,
Ti-a zis bine @shpeedy  despre gaura centrala de la Duster: e mai mare. Nu merita ca la o frumusete de masina ca a ta sa faci artificii pt a pune o roata ce nu e pt ea. Ai economisi probabil vreo 200 ron, dar... stii vorba ai cu obrazul subtire si cheltuiala 😉
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972

Offline Stef.S

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Gen: Bărbat
    • Romania
Buna tuturor! a incercat cineva sa monteze cauciucuri 215/60/R17 pe jantele originale (Vitara facelift, 2019 1.4)?
Vreau sa pastrez jantele/senzorii si sa montez cauciucurii all season dar cu balon mai mare, pentru mai mult confort (cauciucurile originale 215/55/R17). Multumesc
  • Suzuki Vitara 2019

Offline petrikz

@Stef.S uite aici: https://www.tacomaworld.com/tirecalc?tires=215-60r17-215-55r17
Vezi ca in CIV-ul tau nu ai adaugate dimensiunile pe 215/60/r17 daca nu ma insel.
  • Suzuki Vitara Passion 1.4 2WD 2018, Renault Symbol 1.5dci 2007
Simplicity is the ultimate sophistication.

The following users thanked this post: Stef.S

Offline Stef.S

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Romania
@Stef.S uite aici: https://www.tacomaworld.com/tirecalc?tires=215-60r17-215-55r17
Vezi ca in CIV-ul tau nu ai adaugate dimensiunile pe 215/60/r17 daca nu ma insel.

Multumesc, intr-adevar, in acte si pe portiera nu apar aceste dimensiuni. M-ar interesa daca cineva a incercat, si care e experienta, daca sunt probleme si daca se pot omologa usor la RAR. Am sunat la reprezentanta si nici eu nu pot confirma. Ma suprinde faptul ca nu s-a mai gandit nimeni la aceste modificari, avand in vedere ca diferentele sunt mici la dimensiuni dar mari pe partea de confort, si cred ca exista suficient spatiu in arcada sa le permita.
  • Suzuki Vitara 2019

Offline petrikz

@Stef.S lucrurile de bun gust in domeniul asta nu exista, exista doar cantitate si pret mic pentru industrie. Faza cea mai nasoala e ca acesti minunati producatori creeaza o piata dependenta de anumite dimensiuni si tin mortis la preturile alea mari si nesimtite. Pentru a le omologa la RAR, iti trebuie un certificat de la reprezentanta cum ca sunt compatibile si dimensiunile respective, iar la RAR treaba e relativ simpla daca iti ofera cineva foita aia. De gandit iti spun ca s-au gandit mai multi :))
  • Suzuki Vitara Passion 1.4 2WD 2018, Renault Symbol 1.5dci 2007
Simplicity is the ultimate sophistication.

Offline Dogy

Are cineva info concrete despre aceste anvelope?
Apollo Aspire XP Winter
Cica sunt indiene (aceeasi firma care fabrica si Vredestein), dar par a fi extem de bune si ieftine: http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2019-Auto-Bild-Winter-Tyre-Test.htm
Au fabrica si prin Ungaria si sunt sponsori ai Manchester United.
Recunosc, pana acum nu auzisem de ele, dar locul 4 nu e deloc de neglijat!
« Ultima Modificare: 12.Nov.2019, 08:37:37 a.m. de Dogy »
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip

Offline wolfin

sunt putin cam exotice nu cred ca sunt multi useri de suzuki cu appolo.

dar ..personal cand cumpar anvelope ma uit la clasa de franare pe ud apoi la zgomot si la sfarsit ..consumul de combustibil.
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Si clasamentul ala imi pare cel putin discutabil. De exemplu, Dunlop Winter 5, care prindea primele cinci locuri in multe clasamente anterioare, acum e pe 16, fiind devansat de mărci de care pana azi n-am auzit.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice