Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247650 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Tatallor

Le montez singur in parcare, iar cu surubelnita nu e controlat, vor fi diferente de presiune  dar ma gandesc ca nu-i un asa mare bai.
  • Suzuki Vitara 1.4 Passion 2WD MT Galactic Grey Metallic

Offline Utilizator_Anonim

@Tatallor Vezi ca ai in portbagaj un compresor cu manometru, foloseste-l cu incredere
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline FritzVonSpritz

Le montez singur in parcare, iar cu surubelnita nu e controlat, vor fi diferente de presiune  dar ma gandesc ca nu-i un asa mare bai.

=))
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Vezi sa nu bagi ardeleneste surubelnita si sa strici senzorul  =))

Offline Tatallor

Merci de sugestii, oricum ma gandesc sa ma reprofilez in cariera dupa starea de hilaritate indusa colegului Fritz. La prima vedere pare destul de simplu  :-))

Serios acum
Da drumul usor la presiune si foloseste compresorul cu manometru din echiparea masinii

Offline Tatallor

Nu m-am gandit la acel compresor pana sa-mi aduci aminte de existenta lui, merci  :)

Offline FritzVonSpritz

Merci de sugestii, oricum ma gandesc sa ma reprofilez in cariera dupa starea de hilaritate indusa colegului Fritz. La prima vedere pare destul de simplu  :-))

Ce e asa greu? ti le pui pe masina si te tarasti pana la primul vulcanizator (daca-s prea moi), sau scuturand ca in tractor (daca-s prea tari)  si il rogi pe "baiatul ala" sa iti regleze la ce presiune vrei tu....
Cat poate fi ?  5-10 lei ?  Si crede-ma, are mana de aur, oricare ar fi vulcanizatorul , decat sa bagi tu surubelnita.... :baston:
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline wolfin

Mai e o varianta

Te uiti prin parcare...cine are un capacel comunist..si il imprumuti
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Online ntire2000

Pentru ca mai e un pic si vine sezonul m-am documentat si sa m-am gândit sa împart si cu voi (cu toate ca e din 2018 nu cred ca au reinventat altii roata între timp)

Dupa vizionarea clipului m-am decis în sfârsit sa-mi iau Kleber Krisalp HP 3, le ochisem de vreo câteva zile.
Sunt de-ai lui Michelin.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού