Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247635 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline aleksanders

Da...  m-am lamurit . 
   Citind tot topicul in speranta ca voi gasi ceva legat de problema mea, am sesizat ca in oferta Suzuki se spune ca anvelopele Yokohama sunt Premium ; am tot cautat pe la diferiti vanzatori si Yokohama e bagata la categoria anvelope "de buget" adica ultima categorie, De cand sunt premium Yokohama?! Mare atentie, caci daca se cauta mai bine, cu 4000 de lei poti lua chiar 4 anvelope premium (la 500lei/buc) si 4 jante dar de aliaj nu de tabla. Ne bucuram la 4 senzori, dar ne pacalim la buzunar. De altfel, cand ajungeti pe la service, intrebati un mecanic ce parere are de acesti senzori.
   Dar nu circulati fara cauciucuri de iarna !
Ai idee cat costa 4 senzori?!! 400 euro
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline vladiopa

De altfel, cand ajungeti pe la service, intrebati un mecanic ce parere are de acesti senzori.
Eu zic sa intrebam si calculatorul de bord, sa vedem ce parere are si el :-)
Lipsa senzorilor duce la mesaje de eroare in bord. O sa caut postarea care avea si o imagine cu bordul care nu a detectat senzorii de presiune :-) Parca e pomul de Craciun si cu un mare "!" in mijlocul ecranului :-)

Offline ocoleanui

Uite aici imaginea :) ...si cica pana nu pui senzorii la loc , asa iti ramane imaginea pe viata !

http://www.suzuki-club.ro/forum/piese-auto-s-cross/senzori-presiune-anvelope/32/
  • S Cross motor 1,0 an 2018+Swift motor 1,2 an 2021

Offline vladiopa

Merci @ocoleanui !

Offline sandin

Vedeti ca pe olx vinde cineva senzori la 125 lei bucata. Pare interesanta oferta.
  • New Vitara, 1,6DDS, 4X4, spirit

Offline aleksanders

incercati si alte site-uri cauciucuridirect.ro - mare grija cu dot-ul - ei considera anvelope noi pana la 3 ani vechime si in momentul comenzii nu iti pot oferi data productiei; un site ceva mai serios si cu preturi bune este autobond.ro - aici poti obtine si dotul... emag a devenit un magazin virtual extrem de scump si mai bine zis este revanzator pentru 70% din produse.
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline shpeedy

Referitor la cauciucuridirect.ro, vezi ca e pana la 2 ani vechime. Am cumparat asta-primavara anvelope pentru Swift de la ei si aveau DOT de cateva saptamani...

Sent from my X8 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline vladiopa

Am scris eu ieri un email la cauciucuridirect.ro si am intrebat tocmai de DOT. Mi-au raspuns:

"Oferim cauciucuri exclusiv din productia curenta. Cauciucurile pe care le comercializam, sunt mai noi de 2 ani [...] Conform BRV ( Asociatia Federala de Comercializare a Pneurilor si Statiilor de Vulcanizare ) daca sunt depozitate in mod corespunzator, anvelopele intre 3 ani si 5 ani sunt considerate ca un brand nou."

Corespunzator poate implica multe componente dar in general un depozit asa de mare ca al lor ar trebui sa asigure conditiile unei depozitari optime.
Daca nu sunt tinute in sarcina in mod normal nu ar avea ce sa se deterioreze, ba chiar polimerul din compozitie s-ar stabiliza mai mult. In sarcina treaba se schimba si tocmai de aceea producatorii auto care au masini pe stoc schimba anvelopele autoturismelor dupa 6 luni de stationare.
Si ca o completare adiacenta: exista o diferenta (mai mare sau mai mica) intre o anvelopa cu care vine autoturismul din fabrica si o anvelopa cumparata ulterior. Vorbim de niveluri calitative diferite.

Offline vladiopa

Referitor la cauciucuridirect.ro [...]

Si inca o scurta completare: site-ul asta exista aproape in toate tarile europene (identic cu www.mytires.co.uk , www.gommadiretto.it samd - le gasiti pe toate daca le cautati pe goagle) si au acelasi stoc. Rulajul e destul de mare. Livrarea dureaza vreo 7 zile probabil tot din motiv ca vin de undeva de afara deci anvelope vechi nu cred ca ar fi sanse sa gasiti

Offline aleksanders

pretul mai mic uneori da si dot-ul - daca rulajul este asa de mare de ce nu fac public dotul - sau zic ca este din anul in curs  :D - baga faza aia cu returul daca nu iti convin ori de cate ori vrei tu.... dar numai dupa ce le achiti.... pe bune!!!