Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247907 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Sa le stapanesti sanatos. Ce senzori ai luat? Ma gandesc sa-mi iau si eu set de schimb daca imperecherea este fara probleme.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline Ionutzvip

Ms. Senzori VDO de la @jante.otel. Si eu eram putin stresat ca poate am ghinion si nu merg dar m-am inselar. Au mers din prima. Testat pe 2 masini

Sent from my LG-V500 using Tapatalk
  • Vitara

The following users thanked this post: jante.otel, Costique

Offline AT

Ce model de anvelopa premium ati avut ocazia sa utilizati pe carosabil dificil acoperit de zapada
si care v-a oferit senzatia de franare in siguranta (fara derapare semnificativa la franare ferma)?

Am mentionat in mod special anvelopele premium care in teste sunt prezentate ca fiind superioare
la acest capitol, pentru a afla un feedback real de la colegii de forum care au condus iarna masini
echipate cu anvelope premium.
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline rexkrokiDAU

Nu știu dacă se mai produc dar eu am fost foarte mulțumit de Goodyear ULTRA GRIP 7+
Testate iarna în nordul Finlandei la temperaturi de până la -29 grade și pe drumuri cu zăpadă sau gheață.

Uite o poză.  :)

Offline steph

Am auzit aici pe forum ca alea toate sezoanele ar face treaba buna  :inteligent:
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

Offline Meltdown

Am avut și eu goodyear ultra grip pe mașina anterioară.
Foarte mulțumit de ele.

Pe asta am nokian wd3. Mi se par ok. Nu prea a fost zăpadă din păcate.

Dar am tras azi niște cerculețe în parcare și s-au comportat foarte ok la redresarea mașinii.
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

Offline boga81

La testele internationale au castigat Conti wintercontact ts860. Pe yaris am 2buc conti ts850 (au 4 ani) si 2buc GY ultragrip 9 (2 ani). Foarte multumit de amandoua tipurile. Parca GY e mai bun la tractiune pe zapada, iar Conti la stabilitate all over, chiar si pe zapada. Le recomand pe amandoua. Diferentele sunt mici

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
  • Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline fireburn

AT, si eu luat tot in gama de mijloc.
BFG Winter 2, care dau bine in teste la zapada si gheata.
Ca alternativa GY ultragrip 9.
Din pacate inca nu le-am montat ca sa ma pot exprima obiectiv.

Offline Zota_Dragos

Dunlop Wintersport 5 2018

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

The following users thanked this post: gabineg

Offline Tatallor

Cele date gratis de dealer Yokohama Bluearth V905
  • Suzuki Vitara 1.4 Passion 2WD MT Galactic Grey Metallic