Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247677 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline jante.otel

@Zota_Dragos, ai grija ca mai trebuie sa bagi și senzorii peste jante și anvelope (apropos de spatiu)
 :D
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972

Offline Zota_Dragos

@janteotel, aia ai iau.in geanta

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Offline croco

Ca idee de spatiu, pot incarca in masina cu bancheta lasata 4 jante tabla pe 16 si 4 cauciucuri pe 16 cand voi merge sa.la.montez?
Inca nu le am ca as fi testat

Eu le am incarcat cu ceva dificultate ca sa le transport d ela magazin la locul de depozitare dar erau deja montate pe jante.
Inca de incaput dar nu te astepta sa mai pui si altceva pe langa ele la acelasi drum.
  • Suzuki Vitara 1.6 Spirit Allgrip / Suzuki Baleno 1.2 GLX

Offline wolfin

• vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline Zota_Dragos

Astept senzorii de pe Autodoc, greu cu astia...
Am jantele.pe 16 de la.jante.otel , mulțumesc!
Am.luat Dunlop WinterSport 5 pe R16. Doamne ajuta!
Acum sper sa vina senzorii astia odata! Dupa ce ca.am.dat banii la.la c***e inainte, nici acum nu au fost livrati!
Care sunt experientele voastre cu Autodoc?
Mulțumesc!

The following users thanked this post: jante.otel

Offline lai

Sunt mai multi pe aici care au comandat de la autodoc, eu inclusiv.
Livrarea a durat intr-adevar cam mult - cam o saptamana, dar alte probleme nu am avut.
Nu am apucat in schimb sa montez inca senzorii, dar judecand dupa experientele celorlalti, nu ma astept sa fie probleme.
O.o

Offline Zota_Dragos

Buna seara, va rog sa mi recomandati de unde pot lua o cheie de roti pentru Vitara.
Multumesc anticipat.

Offline Catalln

O cheie de 17 de unde găsești, dar sa fie cu brațul "telescopic" și material de calitate, acum peste tot găsești marcat crom-vanadiu dar...
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline Utilizator_Anonim

• Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline Zota_Dragos

@Catalin @hippo, multumesc frumos!