Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247682 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ...

Au fost altii (eu) care au vrut sa cumpere o masina de 'nspe mii de Euro, si nu au fost receptivi unii dealeri (mai exact comision prea mic pt. agentul de vanzari). Asa e in cazul angajatilor care au salariu fix, indiferent de ce fac.

Offline Meltdown

@conach

Mai bine iti faci tu singur rotile, o sa iesi un pic mai ieftin. Si cu cauciucuri mai bune.

De diferenta duci rotile de vara la un hotel de anvelope.
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

Offline wolfin

Unpic?  :-O

2700 lei jante oem anvelope gf winter 2 (b consum si b pe umed) si senzori conti oem. 50 -100 echilibrat

Toate venite prin curier..fara alergatura.

In militari ai best tires..autosoft...etc
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline Meltdown

@wolfin

Eu zic asta bazandu-ma pe cat am dat eu anul trecut.

4 jante tabla
4 cauciunuri nokian
4 senzori
montat la autosoft

Tin minte ca am ajuns pe la 3200 RON cu tot cu montaj. Pretul la reprezentanta atunci era cam 3400 RON. Deci mare diferenta nu a fost.

Oricum, este ceva diferenta, si macar ajunge el cu ce anvelope vrea.

De cele Nokian sunt f multumit.
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

Offline razordan88

Eu m-am pricopsit cu 4 jante de aliaj cu senzori la 500 ron bucata, mai urmeaza cauciucurile (cred ca o sa merg pe dunlop dunlop winter sport 5 215/55 r17). Estimez un total de 4400 cu tot cu montaj si echilibrare. Fata de 3900 cat am primit oferta de royal sunt multumit.
  • Vitara S Allgrip AT

Offline alex321

De unde ai luat jantele ? Vad ca sunt originale...Suzuki? 500 cu tot cu sensor ai facut o mare afacere

Anvelope Dunlop winter nu am gasit sub 800 ron bucata…

Si mai e ceva...nu va trebui tot intr-o reprezentanta Suzuki sa "potrivest" senzorii cu computerul masinii ?
  • Suzuki Vitara Spirit 1,6 120 cp allgrip

Offline razordan88

De unde ai luat jantele ? Vad ca sunt originale...Suzuki? 500 cu tot cu sensor ai facut o mare afacere

Anvelope Dunlop winter nu am gasit sun 800 ron bucata...
Am gasit un anunt pe olx, le vindea o persoana care lucra la dealer de jante, sincer nu stiu cum le-a obtinut. Sunt noi, originale. Am vazut anuntul, mi-am dat seama ca-s afacere si a2-a zi le-am luat. Tocmai ce cautam pe net. A fost situatia omul protrivit in locul potrivit :)

https://www.compari.ro/anvelope-c3615/dunlop/sp-winter-sport-5-xl-215-55-r17-98v-p287996701/

570-600 ron bucata.
Nu e nevoie de programare. Se imperecheaza automat dupa ce depasesti 50 km/h, e procedura undeva pe forum.

• Vitara S Allgrip AT

Offline jante.otel

Asta da noroc. Felicitari!
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972

Offline berila_mz

Anvelope Dunlop winter nu am gasit sub 800 ron bucata…

Si mai e ceva...nu va trebui tot intr-o reprezentanta Suzuki sa "potrivest" senzorii cu computerul masinii ?
https://www.vadrexim.ro/anvelope-iarna-215-55-r17-dunlop-winter-sport-5-98-xlv.html

Dunlop Winter Sport 5 la 671 RON

Trimis de pe al meu MHA-L29 folosind Tapatalk

• Suzuki Vitara 1.6 AllGrip Spirit

Offline Zota_Dragos

Nu stiu de ce vreti sa le luati cu peste 600 ron bucata:

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk