Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247625 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Asa ma gandesc si eu, dar care ar fii problema?? Ca spatiu este, are loc! :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline vladiopa

Problema in cazul in care ai varia la alte dimensiuni in afara de cele doua admise de producator?
Pai ar fi diferenta intre viteza reala si cea indicata de bord si ai putea sa ramai fara certificatul de inmatriculare pana revii la rotile "normale" si ai plati si amenda.

Offline rexkrokiDAU

De ce naiba a trebuit sa deschizi un topic nou ca mai apoi sa dai copy paste la mesaj în alt topic? Unde e logica?

Offline enicky

Logica e simpla : nu am observat ca este deja un topic deschis pe tema asta ! am gresit si mi-am cerut deja scuze !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Silfax

Problema in cazul in care ai varia la alte dimensiuni in afara de cele doua admise de producator?
Pai ar fi diferenta intre viteza reala si cea indicata de bord si ai putea sa ramai fara certificatul de inmatriculare pana revii la rotile "normale" si ai plati si amenda.

Si nu numai atat. Daca ai CASCO, citeste atent contractul. Ai sa constati ca orice modificare a masinii, ce nu respecta caracteristicile constructive, duc la anularea despagubirii. Mai pe romaneste, daca in caz de accident politia constata ca erai incaltat cu altceva decat in talon, iti iei adio de la despagubire.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline Laurentiu

Ai sa constati ca orice modificare a masinii, ce nu respecta caracteristicile constructive, duc la anularea despagubirii.
Asta doar in cazul in care nu exista omologare individuala RAR.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline aleksanders

Omologarea individuala plus alergatura = montarea de anvelope indicate de producator
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

The following users thanked this post: gabineg

Offline enicky

Da...  m-am lamurit . 
   Citind tot topicul in speranta ca voi gasi ceva legat de problema mea, am sesizat ca in oferta Suzuki se spune ca anvelopele Yokohama sunt Premium ; am tot cautat pe la diferiti vanzatori si Yokohama e bagata la categoria anvelope "de buget" adica ultima categorie, De cand sunt premium Yokohama?! Mare atentie, caci daca se cauta mai bine, cu 4000 de lei poti lua chiar 4 anvelope premium (la 500lei/buc) si 4 jante dar de aliaj nu de tabla. Ne bucuram la 4 senzori, dar ne pacalim la buzunar. De altfel, cand ajungeti pe la service, intrebati un mecanic ce parere are de acesti senzori.
   Dar nu circulati fara cauciucuri de iarna !
« Ultima Modificare: 13.Oct.2015, 12:44:14 a.m. de enicky »

Offline mpamfil

Salut @enicky, conform www.oponeo.co.uk Yokohama e incadrat la brand-uri premium, iar review-urile pentru anvelopele oferite de dealer Yokohama W.drive V905  sunt chiar foarte bune :
 http://www.oponeo.co.uk/tyre-details/yokohama-w-drive-v905-215-60-r16-99-h-xl#99553065 ,
 http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Yokohama/W-drive-V905.htm

In testele ADAC 2015 pentru cauciucuri de iarna au iesit pe locul 2 http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2015-ADAC-Winter-Tyre-Test-205-55-R16.htm
Yokohama nu sunt de azi de ieri pe piata si nu as avea incredere in clasificarile facute de vanzatorii de la noi pentru care daca brand-ul suna asiatic le baga in aceeasi oala cu chinezarii gen Nankang sau LingLong. 

Eu nu am ales pachetul asta din alte considerente, am preferat CrossClimate-urile de la Michelin pentru a scapa de inconvenientul de a schimba anvelopele de 2 ori pe an, momentan astept masina si revin cu detalii despre comportamentul anvelopelor.
  • Suzuki Vitara S 1.4 AT AllGrip Bright Red

The following users thanked this post: shpeedy