Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247678 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline wolfin

vajaie ca e cald afara.

e ca la om..de la adidasi treci la bocanci. in primii 100 m mai ca te impiedici.
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

The following users thanked this post: ...

Offline ElPolloLoco

Vreau sa achizitionez un set de roti de iarna de la dealer. Unii dealeri ofera si depozitarea celor de vara pe timpul iernii.... altii nu.
Intrebarea mea este: incap cele de vara in masina (Vitara)? - portbagaj(cu bancheta spate rabatata).
Le schimb unde gasesc si le duc pe cele de vara la un "hotel de avelope".
  • New Vitara

Offline wolfin

@conach da.
si de preferat sa ai ceva sa le acoperi sa nu murdaresit prin masina
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline croco

Vreau sa achizitionez un set de roti de iarna de la dealer. Unii dealeri ofera si depozitarea celor de vara pe timpul iernii.... altii nu.
Intrebarea mea este: incap cele de vara in masina (Vitara)? - portbagaj(cu bancheta spate rabatata).

Mie de abia mi au incaput cele de iarna cand le-am cumparat de la dealer, si sunt de 16", am facut permutari ca sa incapa ultima roata.
Cele de vara sunt de 17", te vei chinui ceva mai mult. Inearca fara sa rabatezi bancheta, nu obtii un avantaj major.
  • Suzuki Vitara 1.6 Spirit Allgrip / Suzuki Baleno 1.2 GLX

Offline wolfin

:-?

Intra lejer 4 pe 17

Cu bancheta rabatata...normal....si polita scoasa. O roata pusa dreapta (culcata) una incalecata jumate peste cea de jos. Asta pe bancheta. In portbagaj...in oglinda.

Si dimensiunile 17 sau 16 anvelope de vitara...is aproape identice ca marime
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline croco

Eu nu am avut cum sa rabatez, pentru ca am avut bagaj suplimentar. Dar au intrat si asa.
  • Suzuki Vitara 1.6 Spirit Allgrip / Suzuki Baleno 1.2 GLX

Offline jante.otel

Dar n-ar fi ca au cam acelasi diametru rotile de 16" si cele de 17"? Diferenta de diametru al jantei e compensata de inaltimea balonului anvelopei.
Eu asa stiu
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972

Offline enicky

...Intrebarea mea este: incap cele de vara in masina (Vitara)? - portbagaj(cu bancheta spate rabatata).
   La momentul cand am achizitionat anvelopele de iarna, am achizitionat si jantele, care impreuna, la sediul furnizorului, au echipat masina . La spatiul existent in masina, nu mi-am pus niciodata problema ca voi pleca de acolo doar cu doua sau trei roti. Asta daca nu doresti ca la "evenimentul" respectiv sa mai participe inca 2-3 apropiati.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline mariusl82

salut
cu bancheta rabatata intra 100%, testat personal in primul an....
pui o folie sub roti si totul e ok
  • New Vitara 1.6 MT Spirit Allgrip Atlantis Turquoise

Offline ElPolloLoco

Multumesc de raspunsuri.
Incerc sa ajung la un dealer la care pot lasa rotile de vara, sa nu ma mai complic.
Cel mai ieftin am gasit la Radacini (Militari). Asa ca le-am trimis un mesaj pe site ca sa ma programez in service si sa cumpar rotile respective.
M-a sunat cineva de la "depozit" si mi-a explicat ca trebuie sa merg eu la depozit ...cu 30 minute inainte, sa le iau("ma ajuta baietii le car") si apoi (cu programare in prealabil) sa merg la service (tot la ei, in aceeasi curte) sa le schimb.
Nu inteleg de ce nu pot face asta singuri, fara sa ma mai plimb eu.
In fine, l-am rugat pe cel care mi-a raspuns la solicitare sa imi trimita pe mail/sms un numar de telefon unde sa sun sa ma programez in service.
Zis si facut... nu am primit nici un mesaj.
Mi-am amintit ca am eu o carte de vizita cu numarul pentru programare in service la ei (am primit-o cu actele masini cand am ridicat-o de la ei).
Am sunat ieri de mai multe ori la ambele numere (fix, mobil)....fara succes.
O sa mai incerc astazi sa dau de ei...daca nu la Autonet.
Mi se pare incredibil ca vrei sa le dai 4000+ RON si nu raspund la telefon  :dknw:.
  • New Vitara