Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Suzuki - discutii TEHNICE
»
Suzuki NEW VITARA
»
Imbunatatiri NEW VITARA
(Moderatori:
toma
,
yeti
) »
Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini:
1
...
136
137
138
139
140
[
141
]
142
143
144
145
146
...
184
Mergi Jos
Autor
Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope... (Citit de 247696 ori)
0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
DeuxEx
Newbie
Mesaje postate: 31
Gen:
Tg-Jiu
Re: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...
«
Răspuns #1400 :
09.Sep.2018, 05:39:25 p.m. »
Salutare! Vine iarna si parca nu as vrea sa montez anvelope de iarna pe jantele de aliaj. Prin urmare, as dori sa achizitionez un set de jante de tabla compatibile cu acest autoturism. Pentru anvelope cred ca o sa raman la marca mea favorita, Nokian. Prin urmare, va rog sa ma indrumati spre un anumit model (un link ar fi perfect!) pentru a cumpara aceste jante, precum si o recomandare privind dimenisunile (17 vs 18 inch), ET-ul, etc! Daca aveti si niste recomandari privind anvelopele, nu va sfiiti! Postati aici si faceti un scurt review cei care ati folosit acele anvelope!
Multumesc anticipat!
memorat
Suzuki Vitara S 1.4 AllGrip
enicky
Hero Member
Mesaje postate: 12742
Gen:
Bucuresti
Re: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...
«
Răspuns #1401 :
10.Sep.2018, 05:06:51 a.m. »
Avem un coleg
@jante.otel
, cred ca este cel mai in masura sa te ajute. Are si un nr. de tel. Cauta-l pe forum.
memorat
Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip
Jurnal de bord
The following users thanked this post:
jante.otel
DeuxEx
Newbie
Gen:
Tg-Jiu
«
Răspuns #1402 :
12.Sep.2018, 12:27:45 a.m. »
Multumesc,
@enicky
, m-a gasit el!
Are cinneva idee ce prezoane ar trebui sa cumpar pentru masina? Am vazut pe net ca sunt mai multe dimensiuni, dar habar n-am care sunt cele potrivite. Daca tot pun jante de tabla, as pune si prezoane noi. Cele cu care a venit masina sunt negre. Le-as inlocui cu unele aftermarket pe care le-as vopsi in culoarea masinii sau intr-o alta culoare (asta daca mi se pune pata sa vopsesc si jantele
)
memorat
bekxy
Hero Member
Mesaje postate: 1344
Gen:
SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
Bucuresti
«
Răspuns #1403 :
12.Sep.2018, 06:43:09 a.m. »
De ce ai vrea să-ți faci mașina țoapă?
memorat
Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT
DeuxEx
Newbie
Gen:
Tg-Jiu
«
Răspuns #1404 :
12.Sep.2018, 07:24:47 a.m. »
As vrea sa le dau aceiasi culoare prezoanelor ca cea a jantelor. Cele noi am vazut ca vin nevopsite. In primul rand, pentru protectia la factorii externi (apa, sare, material antiderapant).
Trimis de pe Xiaomi Note 4
memorat
Utilizator_Anonim
Hero Member
Mesaje postate: 3407
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #1405 :
12.Sep.2018, 07:49:48 a.m. »
E fier gros, se gaureste in 20 de ani
Nu tine masina atat
Jantele de tabla vin vopsite in negru
memorat
Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp
DeuxEx
enicky
Hero Member
Mesaje postate: 12742
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #1406 :
12.Sep.2018, 10:59:06 a.m. »
Treaba cu
prezoanele
prezinta doua aspecte :
- vin nevopsite pt. ca la montaj se va freca de cheie si se va curata acoperirea: cele nichelate au un cap semirotund pe care nu-l atinge cheia si deci nu se curata si posibil sa fie si un metal inoxidabil.
- iar pt a achizitiona unele noi, scoti unul, il masori cu un subler si vezi ce cote are, sau pur si simplu te duci cu el si compari/testezi cu cel nou. Iti trebuie sa stii lungime, grosime si pasul filetului. Dar daca mergi cu masina testezi direct, dar atentie, la infiletare sa nu fortezi(daca nu merge sau merge greu) pt. a nu strica gaura filetata in care se fixeaza. Trebuie sa intre infiletand usor cu mana. Unele prezoane vin cu niste capacele negre de protective/design(care se mai pierd cu timpul). Dar posibil ca
@jante.otel
sa te rezolve si cu asta.
Eu cand am cumparat jantele de aliaj au venit cu prezoane.
«
Ultima Modificare: 12.Sep.2018, 11:09:39 a.m. de enicky
»
memorat
Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip
Jurnal de bord
DeuxEx
DeuxEx
Newbie
Gen:
Tg-Jiu
«
Răspuns #1407 :
12.Sep.2018, 05:02:55 p.m. »
La mine in oras nu cred ca se gasesc (Tg-Jiul e un oras mic), iar pe net nu gasesc dimensiunile prezoanelor pentru Vitara. Daca zici ca vin la pachet, m-am linistit. Apropo, senzorii de presiune in anvelope se dau jos odata cu jantele de vara (sunt noob in ceea ce priveste partea mecanica)?
memorat
rexkrokiDAU
Global Moderator
Hero Member
Mesaje postate: 12822
Gen:
«
Răspuns #1408 :
12.Sep.2018, 05:41:24 p.m. »
Jantele de tablă nu vin cu prezoane, se folosesc prezoane mașinii.
Senzorii fac corp comun cu valva, rămân pe jante. Asta dacă cel de la vulcanizare nu ii agață și strică.
Uite un link unde sunt date specificațiile prezoanelor, sper că sunt corecte.
https://m.pkwteile.de/febi-bilstein/7940442
memorat
Jimny 1.5 MT / Swift 1.2 AT / Outback 2.5 CVT |
S-Cross 1.6 MT / SX4 1.6 MT
DeuxEx
Newbie
Gen:
Tg-Jiu
«
Răspuns #1409 :
12.Sep.2018, 11:57:16 p.m. »
Mulțumesc!
Trimis de pe Xiaomi Note 4
memorat
Tipărire
Pagini:
1
...
136
137
138
139
140
[
141
]
142
143
144
145
146
...
184
Mergi Sus
« precedentul
următorul »
Suzuki Club ROMANIA
»
Suzuki - discutii TEHNICE
»
Suzuki NEW VITARA
»
Imbunatatiri NEW VITARA
(Moderatori:
toma
,
yeti
) »
Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...
There was an error while thanking
Thanking...