Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247694 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ManuP

Eu am fost multumit iarna asta de CC+ si sper sa ma tina 4-5 ani (adica spre 50000-60000km)

La CC+, zice Michelin,  a fost imbunatatita rezistenta la uzura si comportamentul la uzura - in sensul ca ei sustin ca degradarea performantelor la cauciucul uzat este mult mai mica decat la concurenta. Pretul platit pentru aceste imbunatatiri ar fi o usoara degradare la franarea pe umed (din partea de jos a clasei A, in partea de sus a clasei B)

un test interesant:
http://www.tyrereviews.co.uk/Article/New-VS-4mm-VS-2mm-All-Season-Tyre-Performance.htm
  • SX4 S-Cross Passion 1.0 5MT AllGrip

Offline enicky

....La CC+, zice Michelin,  a fost imbunatatita rezistenta.... si comportamentul la uzura...Pretul platit pentru aceste imbunatatiri ar fi o usoara degradare la franarea pe umed (din partea de jos a clasei A, in partea de sus a clasei B)
    Da, corect, asa este !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline AT

Si rezultatul unui test de specialitate: CC+ sunt cele mai bune anvelope de vara pe care
le puteti utiliza in conditii rezonabile si iarna. Altfel spus, o anvelopa buna pentru a nu fi
luat prin surprindere de nici o modificare chiar si imprevizibila a vremii. Ceea ce se cam
intampla de ceva timp prin Europa.

http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2018-AZ-Summer-AND-All-Season-Tyre-Test.htm
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
Avem aici http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=7644.0 un thread dedicat discutilor despre anvelope allseason
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline Ruhestand

banuiesc ca majoritatea celor care aveti masina de anul trecut v-ati luat roti de iarna pe 16...avand in vedere ca si Suzuki da pachet de iarna pe 16...
intrebare 1: voi aveti in talon trecute si dimensiunile pentru 16? pe CIV aveti 2 dimensiuni?
de unde vine dilema: am primit si eu CIV-ul si pe el e trecuta o singura dimensiune: cea cu care vine echipata masina.
pe de alta parte, pe C.O.C. vad ca sunt ambele dimensiuni.
intrebare 2: trebuie sa fac ceva special/se poate face ceva la inmatriculare pentru a trece ambele dimensiuni pe talon? sa iau C.O.C.-ul cu mine? ajuta?

• Suzuki Vitara S

Offline Catalln

La mine sunt trecute ambele.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline steph

In talon parca nu se mai trec dimensiunile. Doar in carte apar.
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

Offline Ruhestand

mda...am gasit o poza la talonul vechi (momentan nu mai am niciunul in casa) si nu-s trecute dimensiunile.
avand in vedere ca pe carte am o singura dimensiune inseamna ca teoretic am o problema...practic trebuie sa am grija sa nu fac ITP-ul cu rotile de iarna pe masina.
are cineva idee daca pot cere sa mi se treaca si dimensiunile pe 16? are rost sa-mi bat capul cu asta?
  • Suzuki Vitara S

Offline Lucian BLK

La mine sunt la observatii. In CIV.
  • SX4 S-Cross 1.4 AT Allgripp / Renault Megane 2 hatch

The following users thanked this post: Ruhestand

Offline Ruhestand

Daaaa...m-am uitat acum si eu. Se pare ca am pe partea cealalta rubrica "mentiuni" si acolo e trecut "anv. Opt...."
Problem solved. Multumesc :D
  • Suzuki Vitara S