Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247701 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Garett

Am postat si la S-Cross, la voi cum sunt trecute in CIV rotile? Ambele dimensiuni, si pe 16" si pe 17"?
La mine se pare ca cei de la RAR au ignorat declaratia de conformitate a producatorului si au trecut de capul lor doar jantele de 17"!
E vreo problema pe chestia asta? Asigurari, politie, ...RAR??
  • S-Cross Luxus AT 2017 Cool White Pearl

Offline tac

CIV ti la dat dealerul. RAR-ul a pus doar o folie.
La mine sunt ambele in CIV.

• Vitara 1.6 Spirit 2WD benzina

Offline Garett

Am descoperit, erau pe verso, la "Mentiuni"...
Eram obisnuit cu vechiul stil de CIV, unde erau ambele dimensiun trecute in aceeasi rubrica, la mentiuni nici nu m-am uitat!
  • S-Cross Luxus AT 2017 Cool White Pearl

Offline Ocsi

Cât au costat senzori de la Elit, vreau să cumpăr și eu.
  • vitara

Offline Viorel Iași

Va pot da informatii despre pretul senzorilor comandati de mine pe 18.11.2017 la Autopieseonline24.ro <info@autopieseonline24.ro>. Luati-o strict ca pe o informatie, nu fac reclama!
Articol №   Descrierea produsului   Suma   Preț/unitate RON   Preț total în RON
1.   S180052024Z   senzor, sistem de control al presiunii pneuri   4   168,03       672,12
Partea buna a fost ca odata montati  au fost recunoscuti de CB si imi arata corect presiunea din anvelope.
  • Suzuki Vitara Passion

The following users thanked this post: Ocsi

Offline damyy2019

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Gen: Bărbat
    • bucuresti
Sa stii ca nu o sa ai probleme cu politia daca pe masina ai anvelope pe dimensiunea r17
« Ultima Modificare: 20.Mar.2018, 05:10:26 p.m. de toma »
  • suzuki
Jante din aliaj si tabla ieftine orice auto.

Offline NicNic

Sa stii ca nu o sa ai probleme cu politia daca pe masina ai anvelope pe dimensiunea r17

Dar cu cine pot fi probleme? RAR cumva, daca nu sunt trecute in CIV?
Sau trebuie doar sa ne uitam numai la link?
« Ultima Modificare: 20.Mar.2018, 05:10:43 p.m. de toma »
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline delta_hd

Michelin CrossClimate 215/55/17

Concluzii:  aderenta foarte buna + elasticitate excelenta la treceri peste denivelari 
(sunt mai putin dure decat anvelopele de vara Continental cu care a venit din fabrica). 2.4 bari atat pe fata cat si pe spate.

Pe asfalt uscat dar temperatura 4-6 grade, aderenta excelenta pe serpentine,
in conditiile unui condus sportiv, cu setarea Sport activata.  Functie de incarcare
cred ca o presiune un pic mai mare pe spate (2.6) ar fi mai potrivita pentru asfalt.

(..) comportamentul CrossClimate
pe ploaie torentiala si bineanteles pe zapada.

Pe zapada afanata sunt sanie, spre deosebire de vredestein pe care le-am avut inainte. Pe apa sau pe zapada terciuita (daca da si de putin asfalt), franeaza de nu-mi vine sa cred (nu intra abs-ul). Si eu le-am luat dupa ce am studiat indelung testele, michelin castigand fata de pirelli, dar desi in filmulete asta arata, cred ca performanta nu se refera la aderenta la franare pe zapada.
  • Vitara S
Vitara II 1.4 LY 2018 benzina Boosterjet + GPL Prins de la Alternative fuel systems (vandut deja din fabrica de Suzuki Belgia), merge impecabil, recomand. Consum 8-9% pe bord, mers in general peste 140/h.

Offline AT

Generatia veche de CC (cea lansata in 2015) intradevar nu avea aderenta corespunzatoare/conform asteptarilor pe zapada la temperaturi scazute. Am facut upgrade la generatia noua lansata in 2017 se numeste CC+ au imbunatatit semnificativ acest aspect. Le am pe masina, testate in conditiile din aceasta iarna si sunt OK.
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline enicky

Ultima data eu le-am studiat caracteristicile celor doua prin noiembrie 2017, cand am cumparat un set pt. fiica-mea. Din ce imi amintesc, la cele noi au marit perioada de utilizare(viata cum zicem noi) in detrimentul aderentei. M-a mirat faptul ca aderenta pe ud era B, de unde initial era A.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip