0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Oare de ce mai scriu in cartea de identitate a masinii 215/55 R17 V , respectiv 215/60 R16 H... Politaii se uita vreodata la asa ceva?
Oare de ce mai scriu in cartea de identitate a masinii 215/55 R17 V , respectiv 215/60 R16 H... Politaii se uita vreodata la asa ceva?Incerc sa ma decid intre Nokian WR A4 215/55/R17 98 V (72 DB zogomot ) si WR D4 XL 215/55 R17 98H (doar 69 DB zgomot) si un profil ce imi place mai mult. Singura chestie ce ma retine sa merg catre WR D4 este indicele H , nu as vrea sa nu pot folosi CASCO daca e cazul...
Cuplul de strângere pentru roți e specificat în manual. Uite o poză pentru Vitara:
Voi cauta si eu in manualul meu(in limba romana), ........ Dar recunosc, de doi ani si de cand il tot rasfoiesc(il tin la-ndemana ) n-am gasit acest capitol.
M-am uitat cu atentie la cuprinsul manualului si n-am gasit nimic legat de strangerea prezoanelor rotii.(sper ca nu mi-a scapat ceva). ................ Exact cum am mentionat, este o problema tehnica, specifica atelierului .
Este, dar ...