Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247716 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline musicall

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 488
  • Gen: Bărbat
  • Dioxidul de carbon e principalul gaz cu efect high
Cat ajunge un montaj senzori + cauciuc?
  • SX4 S-CROSS 1.4Boosterjet AllGrip
1. Ma uit dupa Suzuki... 2. Astept un Suzuki... 3. Conduc (si) un Suzuki.

Offline Sconx

Va salut.

Dar de ce ma rog nu folositi jantele originale ?
Cumparati doar cauciucuri, senzorii raman aceeasi, etc. ?

Da, o sa imi ziceti ca se strica janta de la atatea schimbari.
Okay. De acord.

Dar de ce nu faceti schimbul de pneuri in service autorizat si daca se intampla ceva cu jantele, ei platesc, garantie, etc ?

Sincer nu inteleg fenomenul.

4000 ron ii folositi intr-un concediu, sau sa va bucurati de masinuta.

Ca idee. Nu aruncati cu piatra.

• Suzuki Vitara 1.6 VVT Spirit

Offline wolfin

sa inteleg ca tu cumperi anvelopele pe 17 cu titlu gratis.

eu am vrut toatesezoanele...iar crosurile erau cc 750 lei bucata. dupa un calcul ....am preferat sa mai am un schimb de anvelope (stiu carat etc etc)

dedicate de iarna sub 550-600 lei nu m am uitat.....deci tot un 2k de scos din buzunar....
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline Sconx

Nu a zis nimeni gratuit, dar nici 4000 ron !

https://www.best-tires.ro/anvelope-iarna/torque-215-50-r17-winter-tq-022-95h.html x 4 bucati = 949 lei !

In nici un caz 4000 LEI pentru numele lui Dumnezeu !

P.S.

Sa nu ma luati cu vrajelile ca nu sunt 205/60/R17 sau 205/65/R17 pentru ca oricum Viatara nu este sa te dai cu ea prin coclauri, s-a discutat si s-a pus punct deja la acest subiect.
Ideea este ca pentru drumuri normale de bun simt elementar si mai ales pentru drumurile pentru care este facuta Vitara ce link am pus eu sunt nu bune, sunt perfecte, la un pret sub 1000 lei, hai 1200 lei cu montaj !

Ca si "efort" asupra planetarelor, fiind 215 si nu 205 nu este nici o modificare tinand cont ca de la o inaltime a balonului de 60/65 am scazut la 50, masa totala [nu confundati cu greutatea (G=mg)] a anvelopelor ramane aceeasi in cel mai rau caz.

Offline wolfin

merita sa te uiti la astfel de anvelope?

dar iti dau dreptate ..e o suma mare dar asta e ... fiecare cum stie cum poate.

cand am cumparat anvelopele principalul criteriu a fost minim B la umed.

si recunosc..la simbol ...primele anvelope au fost sava e3...luate prin 2007....nu au fost stralucite ..poate in primii ani..dupa aia toate dau cu ,.
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline Sconx

Da, intradevar, clar este faptul ca nu se compara, dar parca totusi nu sunt nici ca alea de vara, la niste costuri rezonabile.

La fel de adevarat este ca niste anvelope dedicate de iarna, calitativ si care sa iti asigure o siguranta maxima nu gasesti sub 400 -500 lei.

Sincer va spun, de 3 ierni merg cu Hankook ATM AllSeason 235/65/R16 la Tucson si nu am avut nici cea mai mica problema la franare, derapaj, stabilitate sau altceva, dar just, destul de scumpe si acestea.

Uite, anvelope facute de hankook care totusi sunt anvelope bune : https://www.best-tires.ro/anvelope-iarna/laufenn-215-50-r17-i-fit-lw31-95v-xl.html undeva la 1280 lei toate...

Eu zic ca avem solutii!

Cu clasa B cum zici tu uite aici https://www.best-tires.ro/anvelope-iarna/hankook-215-50-r17-w320-95v-xl.html dar deja ne ducem in cei 2000 RON :D

La 1000 RON o sa incerc Torque acelea, de fantezie, sa vedem cum se comporta, masina avand 1t eu zic ca sunt pe acolo :D
« Ultima Modificare: 26.Oct.2017, 10:50:52 a.m. de Sconx »

Offline wolfin

siguranta maxima...gasesti doar acasa cu un vin fiert in fata semineului  :P

Bf actuale au fost 375 lei (pe 16)cu B la franare ... am vrut michelin dar asta ...e multi bani..totul cc 3k
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline rexkrokiDAU

Fiecare pune preț pe aspecte diferite, eu prefer să cumpăr niște anvelope de top decât un telefon de ultimă generație. :)

Offline Sconx

Ideal da.
Fara comentarii.

Dar cum avem noi iernile, cate 2 zile ninsoare, la cate 3 saptamani distanta, nu stiu, parca 2000, 3000 RON mi se par cam multi bani, la prima vedere.

Iarna trecuta, nu stiu daca am avut 10 zile de ninsoare cap la cap.

Am bagat 3000 RON in Hankookurile alea la Tucson degeaba, au stat in garaj 10 luni!

Offline ...

Mie de ex. acum imi pare putin rau ca nu am luat allseason-uri, le vindeam pe cele de vara Conti Eco 5 cu care a venit masina, sigur luam pret bun, nu mai dadeam 1200 lei pe cele de iarna si evitam vulcanizarile, echilibrarile si deteriorarile jantelor/anvelopelor/senzorilor macar 6 ani de zile. Pe janta de tabla, desigur, la ce capace am, nici nu se vede prin ele janta. Acum e prea tarziu. La masina urmatoare...