Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247718 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline jante.otel

E absurd sa-ti ia 150-200 ron/buc manopera. Trebuie ca suma e pe toate 4.
Oricum sunt curios sa vad raspunsul tau dupa ce faci operatiunea la service/reprezentanta.
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972

Offline berila_mz

Rasfoind paginile topicului nu am vazut amintindu-se despre prezoane pentru jantele de tabla.
Voi ati cumparat prezoane pentru jantele de tabla? Cele pentru jantele de aluminiu sunt cu protectie pentru janta si nu pot fi folosite pentru cele de tabla?
  • Suzuki Vitara 1.6 AllGrip Spirit

Online NicNic

Rasfoind paginile topicului nu am vazut amintindu-se despre prezoane pentru jantele de tabla.
Voi ati cumparat prezoane pentru jantele de tabla? Cele pentru jantele de aluminiu sunt cu protectie pentru janta si nu pot fi folosite pentru cele de tabla?

Incearca aici sa cauti un raspuns. Macar partial.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline wolfin

se folosesc aceleasi prezoane

la alte marci trebe cumparate separat ..renault de ex
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline ASZ

... Cele pentru jantele de aluminiu sunt cu protectie pentru janta si nu pot fi folosite pentru cele de tabla?
Eu am folosit aceleasi prezoane iarna trecuta si au fost ok.

Offline Bobcat134

nu costa 150 de lei pentru fiecare roata. Manopera este inclusa pentru toate rotile.
  • Vitara passion 1.6 Mt 5 Allgrip

Offline Bobcat134

Am si eu o intrebare mai de zgarcit asa. Nu se poate sa folosesc senzorii de pe cauciucurile de vara ?
Si asa or sa stea degeaba pana in primavara. Sau nu se recomanda ?
Multumesc .
  • Vitara passion 1.6 Mt 5 Allgrip

Offline MBL

Ca să poți folosi aceiași senzori, trebuie scoase anvelopele de vară de pe jantele originale. În clipa asta, ce rost ar mai avea demontarea senzorilor de pe janta de aliaj, numai ca să-i montezi pe cele de tablă?? Nu e mai simplu, să montezi anvelopele de iarnă pe aceleași jante? Ca să nu mai vorbim și de manopera aferentă fiecărei operațiuni..... Evident dacă nu ai luat deja anvelope de iarnă pe 16.
  • Vitara Passion 1.6VVT AllGrip MT

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
Demontarea/montarea senzorilor nu presupune neaparat scoaterea anvelopei de pe janta. Daca tipul din filmul acesta
]
o face cu dispozitive improvizate, la un atelier de roti ar trebui sa fie si mai simplu. Avantaj teoretic: mai putina manopera la demontare anvelopa si nu mai este nevoie de reechilibrare la refacerea rotii.
« Ultima Modificare: 25.Oct.2017, 09:49:39 p.m. de yeti »
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline tac

Eu am facut un calcul: jante 4x260 + nokian wr d3 4x430 + senzori 4x160 + montaj(senzor si cauciuc) si echilibrat.
Se invarte undeva pe la 3500-3600.
Totusi nu sunt sigur de jante, pretul l-am gasit pe emag dupa o simpla cautare cu specificatiile gasite aici.
La pretul acesta tind spre yokohama de la dealer.
Voi cunoasteti alte preturi la jante?
Multumesc
  • Vitara 1.6 Spirit 2WD benzina