Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247721 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Orice anvelopa de iarna se comporta mai bine in afara asfaltului (datorita profilului mai agresiv), dar se si toceste mai usor (datorita materialului mai moale din care sunt facute)...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ...

@Meltdown In sensul ca ai parut deranjat de observatia lui @rexkrokiDAU. Mi s-a parut oportun sa dezamorsez situatia cu o gluma asociata cu numele tau de user. Scuze, daca s-a inteles altceva. Eu am o vorba: uneori fac glume la fel de proaste ca blondele. Stiu, sunt cam narod de fel...

The following users thanked this post: Meltdown

Offline bluegucci

De toceala la D4 am mai citit si eu. Era oarecum de asteptat, avand clasa A la aderenta pe carosabil umed, deci sunt putin mai moi. Cred ca o sa raman la D3.

Multumesc de sfaturi.

Offline Utilizator_Anonim

Pai care e mai buna pe zapada? D3 sau d4?
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline bluegucci

Pai amandoua sunt cam la fel. Din ce am citit eu, D4 are aderenta mai buna pe umezeala, restul calitatilor fiind cam la fel.

Offline Bobcat134

Salutare, vreau si eu sa va cer o parere.
Am sunat la reprezentanta pentru un set de 4 jante cu 4 cauciucuri si bineinteles senzori. Oferta lor este de 4400 lei banuiesc ca fara manopera. Cauciucuri Yokohama si jante de tabla.

As dori sa stiu daca voi ati recurs la alte mijloace de a procura acest pachet de iarna. Mi se pare foarte scump (1000 de euro). Nu doresc sa cumpar doar cauciucurile.

Va multumesc,
Andrei
  • Vitara passion 1.6 Mt 5 Allgrip

Offline shpeedy

Da, Andrei, s-a recurs si la alte solutii...

Si, dupa cum vezi, ai un intreg topic despre asta...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: Bobcat134

Offline MariusS

Salut,

Pe mine m-a costat 800 euro ( jante,anvelope Yokohama,senzori presiune,antifurt roti )  - manopera inclusa.
Service Dageco.
  • Vitara 1.6 DDIS Spirit ALLGRIP

Offline ganryu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
Suzuki Ploiesti Rossit set complet 3400 Ron.
  • sx4 facelift