Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247724 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Si ai cautat pe forum si n-ai gasit acest subiesct? Ai scris "senzori" la cautare si n-ai gasit nimic, "probabil". Uite , am gasit eu ceva aici !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline jante.otel

Stimați Vitarișticer ajutor într,o problemă, caut jante de tabla pentru cauciucurile de iarnă. Si va mai întreb, e necesar sa pun senzori de presiune in noile cauciucuri de iarnă? Multumesc

Au reactionat vreo cativa la intrebara ta, dar nu ti-a raspuns nimeni bag de seama... Aaaa, te-au trimis la topicuri existente - mai ca asa ar fi, dar...
E necesar sa pui senzori ca altfel ai afisajul din bord blocat.
"SUCCESURI"!
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972

Offline bluegucci

Poate nu e locul potrivit pentru întrebarea asta, dar am o dilema. Nokian wr D3 sau D4?

Am tot citit că și-au mutat producția în Rusia și nu ar mai fi așa strălucite D4-urile. Diferența de preț nu e așa mare, D3-urile au fost lăudate peste tot la vremea lor...

Offline Catalln

Poate nu e locul potrivit pentru întrebarea asta, dar am o dilema. Nokian wr D3 sau D4?

Am tot citit că și-au mutat producția în Rusia și nu ar mai fi așa strălucite D4-urile. Diferența de preț nu e așa mare, D3-urile au fost lăudate peste tot la vremea lor...
Eu am de 2 sezoane cuD3, tot asa voiam D4, dar pretul plus faptul ca erau greu de gasit am mers oe D3 si sincer nu regret.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline cydul79

D4 la mine. Am facut Transraraul si am urcat la noi la telegondola pe zapada si pe alocuri gheata fara nici un stres. Nu cred ca as lua altceva.
  • Vitara S 4WD, MT- Cool White Pearl

Offline Meltdown

Eu mi-am luat D3.

Am vorbit cu cel care le-a montat. A avut si el numai Nokian. Era foarte multumit de D4 si de D3.

Mi-a zi ca D4 sunt mai bune pentru "offroad", dar se tocesc mai repede.

Pentru asfalt recomand D3.
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

The following users thanked this post: bluegucci

Offline rexkrokiDAU

Mai filtrati și voi ce vă spun cei din service sau de la vulcanizare, nu mai scrieți toate prostiile. D4 e o anvelopă pentru mașini normale, nu e pentru off-road.

https://www.nokiantyres.com/winter-tyres/nokian-wr-d4/

Offline Meltdown

@rexkrokiDAU

Dupa cum vezi am scris "offroad" nu offroad.

Deci cred ca s-a inteles ce vreau sa zic.

Daca cineva crede ca iesi pe camp cu actuala vitara si cauciucuri de asfalt atunci multa bafta.  :D

Offline ...

De iesit pe camp poti, dar nu mai iesi de pe camp...Melt down your nerves :)

Offline Meltdown

@cad
Citat
Melt down your nerves

?