Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247728 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ambmihai

am facut si eu schimbul(m-am grabit pentru ca plec la bai)
am pus nokian wr d4(460/buc),din astea a vrut sefa.
m-am agitat cu gasirea unui "operator" de incredere,chiar facusem programare la un service cu pretentii(70/buc),prima schimbare,senzorii,etc.
am rezolvat in giulesti(plevnei),elegant,fara fite,fare programare,rapid si profesionist(asa e cand lucrezi pentru tine)-totul la 70ron(4buc).
o sa-mi fac si un set de roti de vara-am timp pana in aprilie.
  • Suzuki vitara allgrip cool 1.6 benzina
Cine controleaza media ,controleaza mintea..Jim Morrison

Offline Meltdown

Am comandat și eu cauciucurile nokian și senzorii de presiune.
Am folosit linkurile colegului pentru achiziție.

Am asamblat rotile la Autosoft, dar nu le-am montat pe masina. A fost aprox 200 RON distractia cu factura si garantie.

In baza facturii, pot sa revin cu cele 8 roti si sa clonez senzorii in caz ca am probleme.

Momentan asteapta pe balcon venirea frigului.

Am dat de un baiat ok acolo, care le-a montat.

Mi-a bagat 3 atmosfere in cacuiucuri ca sa prinda lipiciul mai bine. Mi-a zis sa scot aerul cand le montez.

De asemenea mi le-a echilibrat si mi-a zi care sa stea pe fata si pe spate( a scris pe ele).
Nu stiu exact de ce mi-a specificat care sta unde, dar am sa-i urmez sfatul.

Jantele mi-au venit de la colegul @jante.otel
Arata bine. Vedem la montaj mai exact cum arata si pe masina. :D

De asemenea, pe cutie scria ca senzorii se insurubeaza cu 8nM, dar mi ia insutrubat cu 6 pt ca a zis ca sunt sanse sa se reteze teava.

• 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

The following users thanked this post: jante.otel

Offline enicky

,rapid si profesionist(asa e cand lucrezi pentru tine)-totul la 70ron(4buc).
[/i]
...Am asamblat rotile la Autosoft, dar nu le-am montat pe masina. A fost aprox 200 RON distractia cu factura si garantie.
       In ce tara traim !

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ...

Eu am schimbat ieri cu 80 lei plus 20 lei aplicat spray cu grafit ca sa nu intepeneasca.

Offline adc2129

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
Salutare tuturor.
Nou posesor de Vitara Cool, fosta masina un Swift...
Poate intreb o prostie, nu ma înjurati, este vreo problema daca montez rotile fără senzori de presiune?
  • Vitara
Vitara, Cool, Atlantis Turquoise, 2WD, 1.6

Offline lllAlexlll

Salutare,
Singura problema este ca tot bordul dintre ceasuri se va face portocaliu si nu mai poti vedea nimic altceva, doar eroarea de senzori..
  • Vitara Passion 1.6 MT All Grip Benzina

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
    • Bucuresti, Sector 3
este vreo problema daca montez rotile fără senzori de presiune?

Avem un topic general despre Senzorii si presiunea in roti unde problema ta a fost mentionata de mai multe ori, ultima data aici.
In drum spre topicul respectiv, ai putea sa faci un popas si pe la Recensamant Suzuki New Vitara

Bun venit pe forum!
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline ...

Am uitat sa va zic, poate e bine de stiut pentru altii: vulcanizarea unde am schimbat rotile de iarna avea o platforma-elevator mai mica ca dimensiuni si, in pozitie centrata pe mijlocul masinii, cand s-a incercat ridicarea intregii masini, greutatea a fost prea mare si plasticele inferioare laterale s-au cascat pe o parte, iesind din clipsuri. Am coborat masina, plasticele au intrat usor la loc, dar se putea si rupe...Asadar schimbarea s-a facut individual, cu cric pentru fiecare roata, amplasat mai aproape de roata.

Offline Meltdown

,rapid si profesionist(asa e cand lucrezi pentru tine)-totul la 70ron(4buc).
[/i]
...Am asamblat rotile la Autosoft, dar nu le-am montat pe masina. A fost aprox 200 RON distractia cu factura si garantie.
       In ce tara traim !

@enicky si mie mi s-a parut piperat, dar am mai avut de a face cu vulcanizari proaste si mi-a ajuns.
Baiatul de acolo parea ca stie ce face.
Plus ca la partea cu senzorii, am nevoie de factura in caz ca tb sa revin mai tarziu, pentru clonare.

Ideea a fost ca le montez odata si apoi nu mai am treaba, le pun eu si le dau jos de pe masina.
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

Offline editorial urban

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
  • Suzuki Vitara Passion 1.6
    • Bucuresti
Stimați Vitarișticer ajutor într,o problemă, caut jante de tabla pentru cauciucurile de iarnă. Si va mai întreb, e necesar sa pun senzori de presiune in noile cauciucuri de iarnă? Multumesc
  • Suzuki Vitara