Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247732 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Lerua07

Senzorii de presiune sunt vazuti automat de masina, nu este nimic de programat.
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline Orlando DOK

Buna seara!
Eu mi-am achiziționat anvelopele de iarna Michelin Alpin 5 împreună cu jante de aliaj  pe 16 conform specificațiilor tehnice. Ajuns la capitolul senzori de presiune si am citit pe aici ca VDO sunt cei compatibili. Imi puteti da o referință pe care o aveti pe masina si funcționează Ok?
  • Vitara S allgrip AT

Offline Leutz

Vezi ca exista topic-uri dedicate senzorilor de presiune: unul pentru S-Cross si unul pentru Vitara 2015+.

O cautare dupa sintagma "senzori presiune" iti poate aduce raspunsul la intrebare.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline ASZ

... senzori de presiune si am citit pe aici ca VDO sunt cei compatibili. Imi puteti da o referință pe care o aveti pe masina si funcționează Ok?
Colegii mai noi au gasit varianta asta
Eu am cumparat varianta cea mai convenabila de care se stia pe forum, anul trecut.

Offline wolfin

e acelasi produs
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline aleksanders

Poate ca difera data de productie.... pe un site am gasit unele facute in 2014 (conform informatiei data chiar de ei).... dai mai putin uneori, dar te astepti sa ii schimbi mai repede  :)
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Orlando DOK

În specificațiile site-ului autopieseonlineapar acei senzori pentru jante de tablă. Se pot monta si pe jante de aliaj?
  • Vitara S allgrip AT

Offline wolfin

e acelasi produs..si pt table cat si pt aliaje. vdo ul/conti

@aleksanders poate poza era din 2014 si ce vand or fi mai recente..ca doar si ei la randul lor le primesc de la distribuitor pe comanda...care la randul sau le ia de la conti...cred....ca nimei nu face stoc...ma refer la magazine de piese....

• vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline ovidiu68

salut,

tocmai am comandat si eu anvelopele de iarna: Kleber Krisalp hp3 215/55/17 98H XL la pretul de 427 rob/buc.
am tot analizat ofertele de anvelope iarna si cautam sa fie clasa B la eficienta frinare pe suprefete umede/zapada si au fost singurele care sa intruneasca aceasta conditie plus sa fie un brand cit de cit cunoscut, nu gen Nankang sau alte no name-uri.
Mai sunt anvelope de iarna la preturi ceva sub 400 ron per buc , branduri bune ,de incredere, dar sunt cu clasa C la frinare pe umed si diferenta intre clasa B si C la frinare la 60km/h este de 6-8 m , deci la viteze mai mari diferenta este mai mare...
Sper sa fie o alegere buna , nu am mai avut Kleber pina acum pe nici o masina...dar faptul ca indicele de viteza este H spune ca sunt clar dedicate iernii.
Cineva a mai folosit ?
  • vitara passion 2x4

The following users thanked this post: doracapi

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
De unde ai scos afirmatia asta?
indicele de viteza este H spune ca sunt clar dedicate iernii.
(H = viteza maxima 210km/h)
« Ultima Modificare: 23.Sep.2017, 11:01:29 a.m. de yeti »
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka