Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247734 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Meltdown

@wolfin
Mersi.

Linkul in cazuza este https://www.autopieseonline24.ro/vdo/7515332 pentru cei care citesc mai tarziu.

Peste 2 sapt comand si eu.
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

Offline toma

Cum ți se par Yokohama? Sau nu le-ai montat?

Eu le-am luat pe cele din oferta Suzuki cu 3500 lei in urma cu 2 ani. Anvelopele Yokohama s-au dovedit bune pe zapada dar sunt destul de zgomotoase pe asfalt.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Meltdown

@toma

Salut, eu intrebam pe userul @catris ,dar mersi de quote. :D

Offline toma

Daca vreti o discutie in doi, purtati-o pe "privat"  :D

Ma gandeam ca o sa te ajute feedback-ul de la cineva care le-a folosit deja doua ierni.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Meltdown

@toma
Ai dreptate.

Am mai citit pe net și am auzit că sunt zgomotoase. Și mașina nu este antifonata bine.

Cu Goodyear am avut experiențe bune, dar am zis să încerc și Nokian că prea le laudă lumea.

Offline Leutz

Am avut si eu Yokohama W.Drive pe SX4, pentru 2 ierni.

N-am remarcat zgomotul de care se vorbeste, dar e adevarat ca eram mai tanar pe vremea aia. Nu ma uitam la aspecte ... neesentiale  :D.

Cele esentiale erau o senzatie deosebita de siguranta pe toate felurile de drumuri de toamna-iarna-primavara: asfalt inghetat la negru, asfalt inghetat la alb, zapada de toate felurile, zloata si mazga. Zapada este insa punctul lor forte. Lucrurile pe care le-am facut cu SX-ul iarna pe la munte cu cauciucurile alea pot sta foarte bine in catergoria iesirilor cu ATV-ul.
Si ... in mod neasteptat, pe vreme calda cu ploaie se descurcau mult mai bine decat cele de vara, Bridgestone Turanza, in special pe noroi si mazga.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

The following users thanked this post: ambmihai

Offline cydul79

Pentru cei ce aleg varianta cu doua randuri de cauciucuri pe aceiasi janta aveti grija la schimb sa nu va zgarie janta pe interior in timpul schimbului. Se poate face schimbul si fara a le zgaria chiar daca e putin mai complicat. Eu am patit o la Irmex Braila. Am observat abia la urmatorul schimb.
  • Vitara S 4WD, MT- Cool White Pearl

The following users thanked this post: musicall, ambmihai

Offline Ash

A gasit cineva vreo oferta buna la jante de tabla pe 16 ? (in afara de colegul de pe forum pentru ca am nevoie de factura)
  • -
Vitara 1.6 Spirit AllGrip Diesel TCSS

Offline Garett

Cum se "imperecheaza" senzorii de presiune cu masina?
Este ceva special de programat?
  • S-Cross Luxus AT 2017 Cool White Pearl

Offline Garett

A gasit cineva vreo oferta buna la jante de tabla pe 16 ? (in afara de colegul de pe forum pentru ca am nevoie de factura)
Nu stiu daca te ajuta, habar n-am cum sunt, inca vanez si eu:
https://www.anveloshop.ro/jante-otel-alcar-stahlrad-8873-6-5x16-5x114-3
  • S-Cross Luxus AT 2017 Cool White Pearl