Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247735 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline katalanu

Cei care ati optat pentru varianta cu schimbul cauciucurilor doar, pe la ce service-uri/vulcanizari ati fost? Ma gandesc ca ar trebui sa fie mai de "Doamne ajuta" ca sa nu stai cu inima stransa cand iti scot cauciucul de pe janta.

Mersi!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion AllGrip

Offline toma

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline lllAlexlll

Eu merg la auto leader, asa am gandit si eu ca iti dau bon sau factura pe servicii si in caz de probleme ai cu cine sa te certi.
  • Vitara Passion 1.6 MT All Grip Benzina

Offline ...

Pentru Brasov, eu am fost in ultimii 3 ani la vulcanizarea non-stop de pe Avram Iancu, vizavi de Hotel Ambient. In primul rand m-a interesat sa nu astept o vesnicie si sa se miste repede. Mai greu cu parcatul, ca e statie de autobuz langa, dar daca sunt doar 2 masini, e loc. Pretul a fost ultima oara 80 de lei, in alte parti din Brasov gasesti si cu 50, dar trebuie programare.

Offline Meltdown

Le-am luat prin Martie parca, 3600 cu tot cu capace (215/60R16 99H Yokohama W.drive V905 iarna echipate cu janta tabla si senzori presiune TPMS, gata echilibrate)

Cum ți se par Yokohama? Sau nu le-ai montat?

Eu aș fi preferat Goodyear sau Nokian. Totuși, vreau să rămân cât mai aproape de 3000 de ron pentru roți.

Oricum, banii îi dau după concediu, prin octombrie la început.

Avantajul la roți de tablă este că nu mai stau cu stres că le zgârii.

Aș vrea să o bag pe niște coclauri pe viitor :))
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

Offline catris

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
  • Gen: Bărbat
    • Ploiesti
Nu le-am montat inca. Le voi pune cand vor incepe ploile si se va mai raci afara.
pe https://www.oponeo.co.uk/tyre-details/yokohama-w-drive-v905-215-60-r16-99-h-xl sunt notate 4.2
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Spirit AllGrip

Offline rmocanu

Am facut si eu prima investitie dupa ce mi-am luat masina si mi-am luat roti de iarna:
- jante otel pe 16 de la colegul jante.otel, o persoana foarte serioasa si prompta - jantele au venit impachetate si inscriptionate; 800RON - 4 buc transport inclus
- senzori VDO autopieseonline24.ro - 720 RON - 4 buc transport inclus
- anvelope NOKIAN WR D3 - 95 H(DOT 2017) http://www.anvelodrom.ro - 1588 transport inclus
TOTAL: 3108

Inainte sa cumpar de pe internet am incercat si la Torom dar am avut o experienta neplacuta: pentru anvelopele Yokohama ramasese sa ma sune, si dupa mai bine de o saptamana nu au dat nici un semn iar pentru senzori imi facuse o oferta de 280 RON bucata si dupa ce am zis ca au fost alti colegi care au luat in jur de 180 de RON, raspunsul lor a fost poate pe Logan, nu pe Vitara.
  • Suzuki Vitara AllGrip, 1.6, Spirit

The following users thanked this post: jante.otel

Offline Meltdown

@rmocanu

Ai testat senzorii ?

Setupul tau mi se pare ideal.

Posibil sa fac si eu la fel dupa concediu. Sper sa ma ifie pe stoc. Si sa mai am lichiditati :-))

Ai un link direct catre senzori ? As vrea sa nu fac vreo gafa la comanda.
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

Offline Ash

Am facut si eu prima investitie dupa ce mi-am luat masina si mi-am luat roti de iarna:
- jante otel pe 16 de la colegul jante.otel, o persoana foarte serioasa si prompta - jantele au venit impachetate si inscriptionate; 800RON - 4 buc transport inclus
- senzori VDO autopieseonline24.ro - 720 RON - 4 buc transport inclus
- anvelope NOKIAN WR D3 - 95 H(DOT 2017) http://www.anvelodrom.ro - 1588 transport inclus
TOTAL: 3108

Inainte sa cumpar de pe internet am incercat si la Torom dar am avut o experienta neplacuta: pentru anvelopele Yokohama ramasese sa ma sune, si dupa mai bine de o saptamana nu au dat nici un semn iar pentru senzori imi facuse o oferta de 280 RON bucata si dupa ce am zis ca au fost alti colegi care au luat in jur de 180 de RON, raspunsul lor a fost poate pe Logan, nu pe Vitara.
Fix acum 2 minute am comandat si eu aceleasi nokian-uri 😂
  • -
Vitara 1.6 Spirit AllGrip Diesel TCSS

Offline wolfin

@rmocanu

Ai un link direct catre senzori ? As vrea sa nu fac vreo gafa la comanda.

http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=6117.0

ultima pagina  :P
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

The following users thanked this post: Meltdown