Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247742 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline alex0a

FYI : Jantele sunt de 16 iarna, dar inaltimea balonului este mai mare si astfel preia mai usor socurile.
  • vitara passion 1,6 benzina, allgrip
6,5%; 7,6%; u 9%

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
Cu scuze pentru off-topic, îmi puteţi spune dacă anvelopele de vară ale Vitarei şi S-Cross-ului sunt astea?
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Continental/Eco-Contact-5.htm/view_media/Continental-Eco-Contact-5.jpg

Eu nu le am acasă şi nu pot verifica. Întreb pentru că îmi amintesc că nu sunt XL şi mă gândeam să le vând pe astea (au rulaj 25km) şi să iau unele XL. Chestie de pitic. Şi de protecţie a jantelor, un pic.  :)
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

Offline aleksanders

xl-ul o sa iti faca masina mai rigida si nu cred ca ajuta prea mult la protectia jantelor - si variantele neranforsate au balonul destul de mare.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline lllAlexlll

Salutare,
Aveti idee dimensiunile pentru jantele de tabla de la o vitara?
Din pacate am deja cauciucurile de iarna pe 17 si vara asta vreau sa cumpar si jantele si nu stiu exact dimensiunile de la prezoane.
  • Vitara Passion 1.6 MT All Grip Benzina

Offline TVS

Deși scrie pe forum  :baston: , îți spun eu5*114,3 cu gaura de 60,1
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
5x114.3 6.5Jx17 ET50 60.1 cu anvelope 215/55R17 94V
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

Offline lllAlexlll

Va multumesc!   :D
  • Vitara Passion 1.6 MT All Grip Benzina

Offline enicky

Citat: Impresii...prima iarna cu New Vitara

Daca nu faci multe drumuri iarna in afara orasului si doresti totusi o anvelopa mai performanta vara de tip All Season, ramane totusi Cross Climate-ul.

"Daca nu faci multe drumuri iarna in afara orasului " ar trebui inlocuita cu "Daca pleci in afara orasului fara a consulta prognoza meteo", adica cum au facut cei cativa inconstienti ramasi A2 sau pe alte DN-uri, increzatori in turismele lor. Pentru ca in conditii grele nu te mai ajuta decat senilele !
   Cu tot respectul si scuzele de rigoare, autoconsolarea ca eu "nu ies iarna din oras" mi se pare cel putin copilareasca. De obicei DN1 este mai curat decat... Lascar Catargiu, iar accidentele (usoare) se fac p-aci, loco, pe strazi laterale, prin parcari, unde poate niste anvelope bune ne-ar salva. Si dupa cum am vazut cu totii nu plecarea de pe loc e problema(chiar daca patinezi putin), ci oprirea este adevarata problema.
   Si trebuie inteles ca acel cauciuc de iarna, foarte moale pe timp calduros(+20,+350C, n-are ce cauta vara pe roti !
   Binenteles ca spatiul de franare creste daca rulam vara cu cauciucuri de iarna, care au o structura moale la temperaturi ridicate.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Relisis

Offline toma

Intr-o lume ideala ar fi bine ca toti sa aiba cele mai bune anvelope de vara si de iarna, iar eu personal mi-as dori si un set de MT-uri  :D

In lumea in care traim, atat timp cat legiuitorul spune ca e voie sa circuli cu all season si iarna, chiar daca e zapada de 10 cm pe jos atat timp cat ai pe anvelopa desenat un fulg sau scrie M+S (=love), ramane la bunul simt cand pe unde  si cu te viteza te bagi cu masina.

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: hugbear, Relisis, DarkDuck

Offline Mihaitafox

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Bucuresti
Se merita sa cumpar anvelope vara noi sau SH ?
Am gasit la Cel modelul meu dar mi se par cam scumpe, aveti alternative?

Mersi.
  • Skoda