Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247756 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline dan_wolf

Intr-un final am ajuns la vulcanizare, am montat jantele cumparate de la colegul jante.otel, senzorii VDO si anvelopele Hankook Winter I*Cept Evo 2.
Toate cinci jante sunt perfecte, la echilibrare a intrat intre 10g si 20g plumb.

Am montat senzor de presiune si pe roata de rezerva, nu da eroare "din portbagaj".

Multumesc colegului jante.otel si colegilor pentru recomandarea senzorilor de presiune VDO.
  • Suzuki Vitara '16, Passion Allgrip

The following users thanked this post: jante.otel

Offline enicky

Super, sa le stapanesti sanatos !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: dan_wolf

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
Înainte să decid că nu fac set separat de roţi de iarnă (nu vreau jante de tablă!), cel mai bun preţ pentru senzori (puţin peste 600 lei) l-am găsit aici: http://www.ebay.co.uk/itm/Suzuki-RDKS-Sensor-SX-4-S-Cross-Vitara-LY-VDO-S180052024Z-43139-61M00-Sensoren-/262719904904?hash=item3d2b539c88:g:qh8AAOSwKOJYK0ui
Deci cred că se poate scoate un set complet de roţi de iarnă pe 16 cu aprox. 3.000 lei.
Eu am comandat anvelope pe 17, iarna asta merg aşa, poate la anul găsesc ceva jante de aliaj pe 17. Vedem...
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

Offline danut1900

• Full Member
  • Mesaje postate: 143
  • ...but it's more important to be nice.
    • Suceava
Referitor la senzori...+costurile cu transportul pana in Romania nu se apropie de pretul din tara (720 lei/4 senzori)?
  • Suzuki Vitara Passion 1.6 2WD MT

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
Nu.
135.50 Euro (129+6.50) se apropie de 720 lei?
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

Offline danut1900

• Full Member
  • Mesaje postate: 143
  • ...but it's more important to be nice.
    • Suceava
Credeam ca e pretul pentru transport pe teritoriul Germaniei.
  • Suzuki Vitara Passion 1.6 2WD MT

Offline ASZ

The following users thanked this post: PAR

Offline aleksanders

oferta oferta... dar vreo firma prezinta si data de fabricatie - daca te mai tine un an bateria.... atunci chiar ca e oferta
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline rexkrokiDAU

Probabil ca aceasta situatie e acoperita de garantie dar nu vreau sa fiu in pielea celui ce trece prin asta.

Cumparatorul care va reclama o situatie de defect in termenul de garantie va prezenta impreuna cu piesa/piesele in cauza, urmatoarele documente:

- Factura de achizitie sau bonul fiscal emisa de catre S.C. EURO PARTS DISTRIBUTION S.R.L.
- Certificatul de garantie care a fost eliberat la vanzare
- Dovada efectuarii montajului intr-un atelier de reparatii autorizat de catre Registrul Auto Roman (R.A.R.) pentru tipul de manopera executata (factura fiscala si deviz de montaj)
..........................
- Documentul emis de catre atelierul de reparatii autorizat prin care se constata defectiunea si sunt explicate cauzele aparitiei acesteia, inclusiv raportul generat de tester/diagnoza acolo unde este cazul (ex. debitmetre, supape EGR, senzori, componente electrice, sonde lambda, amortizoare, discuri frana etc).

Offline wolfin

montajul valvei la vulcanizarea unde am fost era de 35 lei per item. spilul era ca aparea pe bon distinct montarea lor ...deci in garantie se putea folosi bonul.

parerea mea :fluier:

le

bineinteles ca nu am dat banii aia pt stangerea a 4 piulite....dar nema bon pt aceasta operatiune
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970