Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247759 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline PAR

@Augustin poti sa pui fara probleme, si eu am  dimensiunea 215/65/R16 pe masina  :) iti trebuie si jante pe 16
  • Suzuki Vitara Spirit 2WD 1.6 VVT AT

The following users thanked this post: Augustin Beldeanu

Offline wolfin

In afara ca or sa fie infenal de galagioase pe asfaltm.cu un consum dublu fata de anvelope de iarna medii spre premium.....is ok. Nu va atinge..dif e f mica
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline Augustin Beldeanu

@PAR...multumesc de raspuns. Daca nu iti cer prea mult pune si niste poze te rog......DECI...POZEEEE.....cu drepturi de autor....

@Wolfin.....la cat o frec eu prin Bucuresti, nu ma intereseaza consumul care oricum este mare din cauza stationarii in trafic. In afara, mai mult de 125 km/h nu bag in ea, nu ca masina nu ar putea ci din cauza coviltirului de deasupra care este limitat la maxim 130 de km la ora a se merge cu el  (asa are limitarea de fabricant, Am mers si cu 150 dar am impresia ca se deschide din cauza curentului care se formeaza.

Va multumesc pentru raspunsul scurt si la obiect. Stima
  • Suzuki Vitara Spirit Allgrip MT; Logan mcv 1.5Dci 2007 si Symbol 1.4 16v Fidji Automat

Offline aleksanders

daca nu prea iesi cu ea pe drumuri mai desfundate.... de ce ai pune AT-uri? - eficienta la franare nu este una asa de buna pentru oras - stiu asta de la masina din poza
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Augustin Beldeanu

@aleksanders ...te referi la franarea pe asfalt uscat?sau umed? Pe zapada cum se comporta?
  • Suzuki Vitara Spirit Allgrip MT; Logan mcv 1.5Dci 2007 si Symbol 1.4 16v Fidji Automat

Offline aleksanders

pe orice fel de asfalt - de la uscat pana la gheata - are comportament de senilat pe zapada mare chiar foarte mare si pot spune ca se comporta excelent si pe mazga, dar cum zapada nu mai este asa prezenta pe afalt, un cauciuc normal de iarna-asfalt e mai indicat. - cele de pe masina au vazut siberia - e una din masinile ce au aparut la digi http://www.digi-world.tv/expeditie-siberia/

in ultimul filmulet se vede si un patrol - sunt imagini din romania cand faceau pregatirea expeditiei - acel patrol a vazut mult asfalt de bucuresti - inafara faptului ca iarna te cocoti cu ea oriunde si nu cauti loc de parcare si se cam tem cei din trafic de tine... vara e greoaie si foarte zgomotoasa si daca nu te obisnuiesti cu gabaritul cam agati bordurile   :D
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline PAR

@Augustin am reusit sa fac niste poze pe repezeala, am ales una.
Afara erau 4 grade C si presiunea in roti a scazut la 1,9 deci s-a mai lasat putin.

• Suzuki Vitara Spirit 2WD 1.6 VVT AT

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Pentru tine e importanta a doua grupa de cifre inainte de raza jantei. 65 este 65% din latimea cauciucului, 60 este 60% din laltimea cauciucului . Practic raza e mai mare cu 10 mm. Asta inseamna ca la o rotatie cu  noile cauciucuri parcurgi 62,8 mm in plus  sau parcurgi 62,8 m in plus la 1000 de rotatii ale rotii. Sau ca viteza ta reala e mai mare cu vreo 6,3 %...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline jante.otel

salut
va rog dati-mi si mie codul pentru janta de pe vitara pt cauciucul de iarna 215 60 R16.
si inca o intrebare: care este codul de la janta pentru cauciucul 215 55 R17
multumesc.
scuze daca a mai fost postat aici, dar am citit tot forumul si nu am gasit cele doua coduri

Codul Suzuki: 43210-54P00-09L
Codul MW: R1-1947
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972

Offline ff_2004_06

Am luat jante de tabla pentru rotile de iarna (pentru alta masina) de la colegul jante.otel asa ca dau un feedback scurt aici: totul bine pana acum, s-au potrivit perfect si merg foarte bine de cateva sute de kilometri.
  • Suzuki Swift Sport 2008 - vandut in 2019

The following users thanked this post: jante.otel