Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247767 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline wolfin

Apropo..reinvii discutia ref gaura centrare.

Cei de la vulcanizare...cam cei mai profi de prin sud...mi au confirmat ce am zis. fara inele la jante detabla iar ref la gaura de centrare....ei nu ca nu recomanda...nici nu monteza. Cica la o groapa de ex..soc...prezoanele se pot rupe. Si ca fapt divers era cineva isi pierduse inelele la jante. Rotile de vara erau desfacute....le au pus la loc si i au zis sa revina cu inele.

Si nu conteaza ca sunt de plastic...tot preia din sarcina
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline aleksanders

povesti pescaresti... atata zic
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline wolfin

Si acolo unele is adevarate >:D<
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline aasgard_thor

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
  • Gen: Bărbat
    • Ploiesti
Buna ziua,

pentru cei ce au montat rotile de iarna pe jante de otel, ce prezoane/piulite ati folosit?

Multumesc.
  • Suzuki Vitara 1.6 MT Allgrip Metallic Grey Rugged Pack
Consum pompa 6.19 l/100Km

Offline aleksanders

cele cu care vine masina
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

The following users thanked this post: aasgard_thor

Offline jupanul1

Am uitat să mai scriu aici - am fost la un dealer zilele astea și am văzut că a reapărut pachetul ”roți de iarnă+capace+antifurt” la ofertă. Erau și ceva pliante cu detalii. Din păcate n-am întrebat de costuri, dar luni mă voi duce iar și o să verific și acest aspect.

Dacă e ceva notabil, voi reveni cu detalii.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline aleksanders

3900 daca e vorba de autonet (anu trecut nu aveau antifurt in oferta, dar aveau depozitarea gratis pe un an de zile) - anu trecut radacini avea pachetul fara capace si daca initial era tot 3900.... au ajuns pana la 3600

Offline jupanul1

Rădăcini. De la ei am cumpărat deja roatele, fără capace. Dar nu știu la ce preț este noua ”ofertă”.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline Dan T

Sincer sa fiu... stau in cap si-n coada si tot nu inteleg...
Care este motivul pentru care toata lumea vrea sa puna, iarna, jenti de tabla? In cazul nostru, la Vitara, se inalta cu nici un cm la table si anvelopele alternative.

• Vitara 1.6 Passion ALLGRIP

Offline Daniel42

Pai unul din motive este faptul pe care l-am vrut si eu ca sa am rotile de iarna pe jentile lor , iar cele de vara idem . Si finalul aliaj fata de tabla , egal scumpete mare . Nu cred ca se gindeste nimeni la faza cu inaltatul .  :-?
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver