Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247769 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline aleksanders

eu am mers 3 zile si nu a afisat nimic, abia dupa ce am interogat sa vad presiunea a si inceput sa tipe ca este sub standard  :D
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

The following users thanked this post: wolfin

Offline wolfin

Deci trebe sa astept

Ok...am bagat 2.3 ca pt comfort. sa inteleg ca daca e presiunea ok....scap... >:D<
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline aleksanders

dupa o deplasare scurta baga o interogare si imediat la urmatorul drum o sa ai valorile afisate
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline ariciul

E bine sa avem si ceva viteza la deplasarea aia de 5-10 min. Daca ne taraim in trafic cu 30-40 la ora s-ar putea sa nu-i citeasca!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline danut1900

• Full Member
  • Mesaje postate: 143
  • ...but it's more important to be nice.
    • Suceava
Dupa montarea rotilor de iarna, am parcurs ~3-4 km si am interogat senzorii, ocazie cu care s-au afisat valori pentru fiecare roata. Presiune la vulcanizare - 2.3. PS: Senzori de pe epiesa.
  • Suzuki Vitara Passion 1.6 2WD MT

Offline valmar67

Mi s-a intamplat o chestie ciudata : Dupa ce am schimbat rotile de iarna echipate complet cu senzori HUF , am mers vreo 5 minute am oprit , am interogat senzorii, iar unul nu indica nimic. Am plecat inca vreo 10 km si pana sa ajung acasa mi-a dat eroare senzori TPMS. Am lasta rotile de vara in garaj, si am plecat dupa ceva timp , iar in oras(tot 10 km).Pe drum mi-a disparut eroarea, iar cand am oprit aratau toti valori normale , in jur de 2.5 bari.
Eu cred ca un senzor era bruiat de senzorii ceilalti de la rotile de vara ce erau in portbagaj. Mai ales ca senzorul ce dadea eroare era pe spate.
  • Vitara passion 1,6 benzina,MT, Allgrip, Horizon Orange Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic

Offline rexkrokiDAU

Ai mers prea putin timp si nu s-au actualizat toate valorile. Nu cred ca senzorii din portbagaj ti-au bruiat sistemul, in mod normal acestia nu emit daca nu se rotesc.

Offline aleksanders

daca nu se invarte roata ... nu emite nimic

Offline enicky

daca nu se invarte roata ... nu emite nimic
              A invartit rotile cand le-a scos din masina ! :-))
           La mine au aratat imediat la plecarea dupa loc, pe rand, si apoi a disparut... galbeneala.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip