Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247775 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline jupanul1

Spre știință.

(extras din manualul de utilizare al autovehiculului)
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline Augustin Beldeanu

La toate masinile sunt trecute aceste lucruri....dar INTODEAUNA exista un DAR....caci altfel pretul ar fi mult mai mare....Deja intram in celalalt topic cu modificarea new vitara...unde au fost postate solutii de inaltare...In caz ca am postat gresit il rog pe admin sa reposteze mesajul in topicul si Vitara poate fi mai inalta....
« Ultima Modificare: 04.Nov.2016, 11:33:57 a.m. de Augustin Beldeanu »
  • Suzuki Vitara Spirit Allgrip MT; Logan mcv 1.5Dci 2007 si Symbol 1.4 16v Fidji Automat

Offline rexkrokiDAU

Momentan am 215/55R17 rotii de iarna adica de zapada...cu aspect destul de dragut (Federal Himalaya WS2) si se comporta exceptional. Ideea era sa incerc sa pun niste anvelope AT (all terrain) fara sa fac prea multe investitii momentan anvelope cu aspect mai furios gen  BFGoodrich ALL TERRAIN T/A KO2.

Cel putin la capitolul anvelope, eu sunt de parere ca aspectul conteaza prea putin, mult mai important e cum se comporta in situatiile in care folosim masina preponderent. Niste anvelope cu note bune in teste la capitolul acvaplanare, franare in conditii de carosabil ud/uscat, tractiune pe drumuri acoperite cu zapada sunt de preferat unora cu aspect agresiv si multa "carne" chiar daca acestea sunt poate la un pret mai mic.

Offline wolfin

Ieri mi au venit si mie bf -urile. Am ramas placut surprins ca sunt B si la consum nu numai la franare pf umed. :D
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

The following users thanked this post: Augustin Beldeanu

Cel putin la capitolul anvelope, eu sunt de parere ca aspectul conteaza prea putin, mult mai important e cum se comporta in situatiile in care folosim masina preponderent. Niste anvelope cu note bune in teste la capitolul acvaplanare, franare in conditii de carosabil ud/uscat, tractiune pe drumuri acoperite cu zapada sunt de preferat unora cu aspect agresiv si multa "carne" chiar daca acestea sunt poate la un pret mai mic.

Sunt anvelope si anvelope precum sunt soferi si soferi......dpdv al acvaplanarii la viteza mare. In rest fiecare stie pe unde circula . Dpdv al consumului, la cat frec eu masina prin Bucuresti , traseu si orele de condus, , credeti-ma ca nu se simte diferenta data de anvelope.
  • Suzuki Vitara Spirit Allgrip MT; Logan mcv 1.5Dci 2007 si Symbol 1.4 16v Fidji Automat

Offline wolfin

pai conti cu care a venit suzi...la 120 km/h ce frumos plutea pe apa..nu mi-a venit sa cred. dar nu din cauza lor....ci din cauza drumurilor idioate  de la noi....aka A1 unde apa dupa atatea carpeli nu se mai scurge pe margine si se formeaza baltoace.

si era o ploaie marunta..usoara
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline enicky

..... chiar daca nu sunt trecute in cartea de omologare intrebarea mea o mentin...
               Eu am avut cele 2 modele unul langa altul(60 si 65) si imi pare rau ca n-am luat pe 65 pt. iarna. Este spatiu si de lanturi, dar era masina mai sus, ceea ce iarna uneori conteaza.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline wolfin

adica marime de duster
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Dpdv al Continentalurilor stock arata ca si cand ar fi avut 2 ani de zile dupa vara aceasta...cam asa sunt de tocite...dupa doar 7000 de km. Deocamdata..consumul nu ma intereseaza mai ales ca din vara ma plimb si cu sarcofagul deasupra ca nu am reusit sa-l dau jos si iata ca se apropie si vacanta de iarna...

The following users thanked this post: wolfin

Offline wolfin

Am schimbat rotile

Intrebare:

Trebuia sa apara eroare tmps pana citea cb senzorii?

La mine nu s a intamplat nimic. Si din ce imi aduc aminte parca am depadit 10 min de mers cu masina....

Ps nici presiunea  nu era afisata...doar liniute. manuau spune ca nu a avut timp cb sa ii citeasa...

Pana corbului

Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970