Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247774 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline G3n818

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
    • Bucuresti
am cumparat roti complete( jante tabla otel + anvelope 215/60/R16 Nokian WR D4 DOT 2016 + SENZORI TPMS) CU 3072RON, echilibrate, azot, transport prin curier inclus de la: http://www.cauciucurijante.ro/.Le-am montat pe masina si sint ok.
  • Renault Megane 1.6 16v

Offline dan_wolf

Au venit senzorii

Are idee cineva ce vrea sa zicain pictogramele 7 si A?

Este marcata aria de siguranta pentru montaj.
  • Suzuki Vitara '16, Passion Allgrip

The following users thanked this post: wolfin

Offline aleksanders

Salut pe mine ma costat :720 senzori ,cauciucurile Nokian 1960 ,jantele de otel pe 17" 1264 si montajul 92. l E ok ?
unde ai gasit de otel pe 17 si la ce pret?
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline wolfin

si de ce ai vrut pe 17  :-?
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline aleksanders

intamplare intamplatoare - de 3 zile am pus setu de iarna si pana azi nu am verificat presiunea in roti - dupa ce am verificat presiunea, am vazut ca la 2 roti aveam sub 2.... si am inchis masina - dupa 5 minute am plecat cu ea si imediat mi-a dat alerta de presiune redusa - intrebarea este urmatoarea - acei senzori se activeaza doar la prima interogare?!! altfel nu imi explic ca timp de 2 zile cu valori ale temperaturii lafel de mici... nu a chitait deloc
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline enicky

Pai sigur initial ai avut prsiune buna, ea scazand treptat, si cand a ajuns in zona critica a dat alerta. Asa se-ntampla de  obicei. Ei n-au nevoie de interogare ca sa-ti dea alerta. De cand s-a racit,  mie de 2 ori mi-a dat alerta, la roti diferite. Si de cand i-am pus, din primavara, nu i-am interogat, nu mi-a dat nicio alerta, decat atunci cand i-am montat s-au calibrat si gata.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Online Catalln

Cam acelasi lucru l-am patit eu,  cu diferenta ca eu am verificat / interogat si nu imi aparea valoarea presiunilor.
Dar erau drumuri scurte si cu viteze reduse,  dupa un drum ceva mai lung si o viteza de peste 60 Km mi-a aparut avertizarea.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline aleksanders

@enicky - presiunea a fost aceeasi de cand le-am montat.... nu a scazut in timp ca sa ajunga la punctul critic de avertizare - ideea este ca pana sa interoghez presiunea nu mi-a dat vreo eroare desi presiunea era sub valoarea normala - si de aici deduc eu ca la schimbul de senzori.. acestia poate ca trebuie activati prin interogarea respectiva....zic :-?

Offline clt

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
    • braila
Am luat jante de 17" pentru ca masina a venit echipata cu jante de 17" (si cauciucuri de vara) jantele au costat  316 bucata   adica 1264 total .Intreb si iti spun de unde9nu le-am comandat eu).
  • SX4 CROSS 1.0

Offline gigel

Buna ziua
Am luat  jante de otel  sh de la DanSSS 400 ron ,senzori Vdo de la epiesa 712 ron, cauciucuri BF Godrich g force2 205 60 16  dot 3716 de la Nor Auto pret 12200   montaj 76 ron ,total 23388 ron.Jantele de la DanSSS au fost ok  , aproape ca noi fara lovituri sau deformari si îi mulțumesc si pe aceasta cale.Senzorii i-a văzut dupa primul drum mai lung.  Cauciucurile mi se par silențioase si parca amortizeaza mai bine trecerile peste liniile de tramvai sau limitatoarele de viteza.O roata de vara am pus-o rezerva.Parca ai totuși un confort psihic cand ai roată de rezerva, desi incurca în portbagaj .Cu aceasta ocazie s-a vazut utilitatea politei portbagaj confectionata artizanal si care mascheaza tigania din portbagaj care a ramas dupa scoaterea mochetei care masca  kitul remediere pana.
  • S Cross Start -Silky Silver Metallic