Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247788 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
e interesat cineva de anvelope de vara care o sa vina pe noua vitara? ... ,am vorbit la dealer sa imi monteze direct de iarna.

Daca le vinzi, la vara ce mai pui pe masina?
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline candale

De fapt am pus allseason , si nu stau prin tara decat putin , si nu o sa mai prea vada rotile mele zapada. Dar am nevoie de cel putin allseason sa trec germania austria , si nici nu vreau sa port roti dupa mine si sa le montez si demontez de pe masina...
  • vitara luxus allgrip diesel

Offline candale

Tot asa cu foaia de la dealer cum ca au fost schimbate la ei.
 Pe cand ma intorc in tara la anul ,s-ar putea sa fie iar iarna si apoi ce rost are sa le tin....
  • vitara luxus allgrip diesel

Offline marcone

Pentru cei ce merg pe varianta fara senzori la rotile de iarna, mesajul de eroare din bord permite operarea cruise-controlului.
Se pierd doar informatile privind consumul instant, mediu si autonomia. 

Jantele de la Marius nu au nicio problema, multumesc inca o data.

The following users thanked this post: calinp

Offline PAR

De pe la sfarsitul lui septembrie am cumparat anvelopele http://www.anvelodrom.ro/goodyear-ultragrip-performance-gen-1-215-65r16-98h.html  la acelasi pret si jante KFZ 268.65 lei/bucata din acelasi loc.

Pana acuma am fost fan Michelin si foarte multumit de marca, doar ca pentru Vitara doream anvelope cat mai moi, pentru un confort sporit si asa am ajuns la Goodyear, dupa ce am vorbit cu reprezentantul de vanzari si in urma statisticilor.

Michelin am aflat ca este mai tare cauciucul, pentru durabilitate cu toate ca-mi place mai mult profilul la http://www.anvelodrom.ro/michelin-alpin-a5-215-65r16-98h.html

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Goodyear/UltraGrip-Performance-Gen-1.htm

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Michelin/Alpin-5.htm

Cu presiunea in roti la 2, este o imbunatatire semnificativa fata de rotile vara pe 17 si culmea la cele de vara, nu reuseam, nici cum o presiune mai mica de 2,2 pe fata si 2,3 pe spate fara ecran galben
  • Suzuki Vitara Spirit 2WD 1.6 VVT AT

The following users thanked this post: calinp

Offline ciocoiconstantin

Am o intrebare .Poate sa-mi spuna cineva daca prezoanele de la jantele de aliaj se potrivesc la jante de otel originale suzuki sau trebuie alt tip de prezoane? Este vorba de sx4 4x4,ambele seturi pe 16.
  • sx4 1,6 gs 4x4
sx4 1,6 4x4 2007

Online gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
 Ai postat in aria Vitarei.  ;) Prezoanele la SX4 sunt aceleasi, dar la majoritatea dintre noi jantele de tabla sunt pe 15" nu pe 16".
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline marcone

Pentru cei ce merg pe varianta fara senzori la rotile de iarna, mesajul de eroare din bord permite operarea cruise-controlului.
Se pierd doar informatile privind consumul instant, mediu si autonomia. 

Inca ceva, daca se tin apasate ambele "bete" din bord, display-ul afiseaza pe moment parametrii normali si se poate interactiona cu meniul computerului de bord pentru schimbarea orei de exemplu.

Offline Laurentiu

Este vorba de sx4 4x4,ambele seturi pe 16.
Indiferent de marimea jantelor (15" sau 16"), prezoanele sint aceleasi.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline enicky

Cu presiunea in roti la 2, este o imbunatatire semnificativa fata de rotile vara pe 17 si culmea la cele de vara, nu reuseam, nici cum o presiune mai mica de 2,2 pe fata si 2,3 pe spate fara ecran galben
             Si crezi la cele pe 16 de iarna poti sta cu presiunea la 2 ??! :) Incearca ! :) (la mine n-a mers fara avertizare!)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip