Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247794 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline wolfin

A fost la prima cautare.

Gasesti si la 20-30 lei sau faci schimb la autosoft ca le dau ei cu spay. :-*

Oricum daca le vrei rustfree...power coating restu cancan

Desi pe fuzeta nu vad ce ar putea vopsi....etrierii...iar tamburi nu avem
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline Laurentiu

faci schimb la autosoft
Schimbul mi-l fac singur asa ca nu-mi e greu si nici greata sa ma murdaresc putin de vaselina.  ;)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline jante.otel

Punctul rosu de pe anvelope arata locul unde anvelopa are greutatea cea mai mare fata de centrul de rotatie. Daca are si un punct alb sau galben este marcat si locul unde greutatea este cea mai mica fata de centrul de rotatie !  :happy:

@Lerua07, nu ma pot abtine sa te completez (ca niste colegi de forum ce suntem)
Punctul rosu e degeaba marcat cu rosu daca nu-l folosim intr-un fel.
Cum? Il montam in dreptul unui punct similar marcat de data asta pe janta (poansonat, sau chiar insemnat cu culoare) care reprezinta punctul de... minim. In felul asta punctul de maxim de pe anvelopa si cel de minim de pe janta se completeaza/anuleaza reciproc si roata rezultata are nevoie de un minimum de greutate/masa de echilibrare.
Marea problema e ca nu toti producatorii de AM pun punctele de maxim/minim pe anvelopa sau janta. Asa ca pentru cei mai multi utilizatori punctele alea sunt doar o curiozitate, in cazul in care se intalnesc cu ele.
Sa zicem ca nu mai e cazul acum.
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972

The following users thanked this post: Laurentiu, Lerua07

Offline wolfin

Salut

Pe jantele oem asa e...este stantat ceva..iar in dreptu sau e bulina roz a anvelopei.

La jantele de tabla ...cand o sa montez anvelopele ce sa urmaresc la vulcanizare...mai exact sa le spun cum sa faca....

Adica exista si la astea martor de minim?
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline rexkrokiDAU

De curiozitate, a cantarit cineva rotile cu care vine masina si pe cele de iarna?  :)

Intamplator am vazut ca pe coletul cu care am primit rotile de iarna prin posta era trecuta si greutatea: 23,9 kg.  E mult sau e ok pentru o roata de iarna?  :dknw: In cazul meu anvelopele sunt 225/65 R 17.

Offline Laurentiu

De curiozitate, a cantarit cineva rotile cu care vine masina si pe cele de iarna?
Cel mai corect e sa intrebi proiectantul sau fabricantul masinii ce greutate maxima suporta masina fara sa afecteze suplimentar celelalte componente si pina in care te poti incadra cu janta si cauciucul.

Greutatea unei roti la aceeasi marime variaza in functie de janta (otel sau aliaj) si de cauciuc (compozitia lui).
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline aleksanders

eu am pe 16 iarna si tabla, respectiv 17 vara si aliaj - si la caratul lor la/de la masina, pot spune ca cele de iarna sunt mai usoare
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline candale

Buna , e interesat cineva de anvelope de vara care o sa vina pe noua vitara? O sa aiba doar km cu care vine din fabrica ,am vorbit la dealer sa imi monteze direct de iarna. Nu stiu ce marca o sa fie cele de vara dar marimea e cea standard pentru vitara (215/55/17). O sa fie la un pret foarte bun fata de piata. Numai bine
  • vitara luxus allgrip diesel

Offline Laurentiu

... e interesat cineva de anvelope de vara [...] O sa fie la un pret foarte bun fata de piata.
Se da certificat de garantie si provenienta?
  • Suzuki SX4

Offline Vali D

Se da certificat de garantie si provenienta?
Pot sa ti le dau si eu pe ale mele de vara Continental.......cu hartoaga de la dealer pentru provenienta unde au fost schimbate cu all season. Au 4 km  - atat a avut masina noua.