Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247791 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Filmuletul ala cu montatul rotii e un fel de "...contra naturii". Nu dai cu ulei ca sare pe disc ! Unde-i discul si unde-s suruburile? Forta centrifuga arunca uleiul in spate nu in lateral ? S-a dus si fizica! Si nu se ung cu ulei, se ung cu vaselina. A drakului mecanica asta. Caind am fost la revizie n-aveau o cutie cu vaselina, aveau nu stiu ce spray. #:-S
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Laurentiu

Filmuletul ala cu montatul rotii e un fel de "...contra naturii". Nu dai cu ulei ...
Cred ca s-au referit la suprafata de contact butuc-janta. Se curata bine suprafata perie de sirma, smirghel si cu solvent dupa care se unge cu VASELINA (strat fin) si nu cu ulei. Or fi scris de ulei ca poate mai sint unii care folosesc asa ceva in lipsa vaselinei.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Lerua07

eu am un spary cu azmatuchi, dau odata cu el pe suruburi si nu mai rugenesc in veci !   >:)
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline Laurentiu

eu am un spary cu azmatuchi...
Daca era cu Hasmaţuchi, nici pe discul de frina nu mai ajungea.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline wolfin

• vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline Laurentiu

• Suzuki SX4

Offline wolfin

Pai nu asta se vrea...sa nu mai se vada rugina. pentru restu exista deruginol sau cum se se cheama power coating..etc

In orice caz...ulei sau vaselina nu se pune. Bine daca ai gaura de centrare diferta nu conteaza..ca pica roata...nu eintepenita de rugina.
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline Laurentiu

Pai nu asta se vrea...sa nu mai se vada rugina.
NU, nu asta se vrea. Se doreste protectie impotriva ruginii iar butucul, daca se unge cu un strat fin de vaselina la fiecare schimbare de roata, nu are repercursiuni asupra discului sau sabotilor de frina.
  • Suzuki SX4

Offline wolfin

Ma enervezi Laurentiu >:D<

Spray cupru Perfect ofera protectie remarcabila pe termen lung si un aspect optim al suprafetelor metalice. Grosime mare a stratului pulverizat la o singura pulverizare. Protectie optima impotriva intemperiilor. Se pot efectua rapid si in siguranta atat reparatii minore cat si reparatii pe suprafete extinse datorita capului de pulverizare reglabil.

Mai intai cureti rugina mecanic si chimic..si apoi aplici vopseaua. Pe rugina daca aplici ulei sau vaselina se rezolva problema?

Spor

Le...dar care e problema ca is ruginite?  E zic ca e normal...nu afecteaza cu nimic...doar vizual...

Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline Laurentiu

Ma enervezi Laurentiu >:D<

Spray cupru Perfect ofera protectie remarcabila...
  :D  OK, dar eu 100 lei nu dau pe un asemenea spray ca sa am butuc aspectos;)   Pentru mine vaselina e sfinta.
  • Suzuki SX4