0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Acum am reusit sa ajung pe acasa asa ca incerc sa va raspund.Jantele Alcar erau la oferta pe emag, la cateva zile le baga iar la oferta, au gaura de 66, e mai greu cu potrivitul prezoanelor, in rest nu conteaza gaura din mijloc................................Asta e modelul:http://m.emag.ro/janta-hybrid-alcar-dacia-duster-6-5x16-5x114-3-50-60-1-130402/pd/D2BQQYBBM/
...riscul de a nu fi centrata roata e mare..si nu simti vibratiile..azi putin maine iara si prezonu se slabeste/foarfecaq la un moment dat.
De ce ai cumparat cu gaura de 66 si nu de 60.1 asa cum apare in linkul pus de tine?
Eu am luat set ca acesta si a costat 1740 + 860 + 676 = 3.276 lei . Sa vedem la iarna si compoirtamentul pe carosabil uscat/umed/inghetat/cu zapada ...
Vorbim acelasi lucru dar ne intelegem separat.Faptul ca gurile de centrare nu coincid e o problema in sensul centrarii jantei...
[...] vreo recomandare de service unde sa nu se uite la senzori ca la sabia lui Kylo Ren? Preferabil zona Otopeni, Baneasa, Buftea, Chitila. [...]
Pina la SX4 am folosit curent jante de otel si nu am avut probleme cu desfacerea prezoanelor mai ales ca inainte de monatre le un filetul cu vaselina.