Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 247615 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
Nu stiu ce sa va mai spun. N-am nimic de reprosat, dar pana acum nici nu le-am pus situatii solicitante. In unele curbe mai trag putin de ele, caci imi place cum sta masina "ca tramvaiul pe sine". Altfel, la franari inca n-am auzit ABS-ul lucrand, zgomot de rulare nu prea fac...

Privitor la pietricele, chiar azi am observat si eu fenomenul. Dar nu este singular, se intampla la toate cauciucurile all seazon si winter. Si nu vad o problema din asta.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline danyepz

Se intampla si la anvelope de vara....aka continental din dotare dar care au santurile foarte mari si astfel aduna de pe jos pietricele destul de mari.
  • Swift 1.2 2019

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
...ce sa mai zic de A/T-uri!
Go Terios!!!:)

Offline Silfax

Am văzut și eu săptămâna trecută setul de iarnă pentru Vitara. Arată bine.

• S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline aleksanders

Dot-ul este 2015
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline manesz

Azi am facut verificarea de 1000km ,ocazie cu care am lamurit cu baietii din service problema senzorilor de presiune in momentul in care introduci spuma in roata.Din pacate vestile nu sunt bune,nu are nici o treaba cu rularea anvelopei dezumflata,in momentul in care ai introdus spuma in roata,aceasta se pune din spusele lor direct pe senzor,fapt ce duce la stricarea acestuia fara doar si poate.In concluzie,ai facut pana si folosesti spuma,trebuie sa sti ca ai de cumparat senzor nou.

si daca peste senzorul ala lipim ceva plastic nylon sau ceva de genu, oare nu putem proteja de spuma aia?:D

« Ultima Modificare: 15.Sep.2015, 01:22:46 p.m. de shpeedy »

Online saureign

• S-cross 1.4 allgrip 2024 / ex-Swift 2019 allgrip / ex-Vitara Cool allgrip 2015

Offline enicky

Nu stiu. daca sunt stantate pe janta, ma uit si va spun.
Mai silentioase. Clar.
Exact. Multumesc de clarificare.
Am pus deja un anunt aici: http://www.suzuki-club.ro/forum/bursa-auto/vand-anvelope-noi-21560-r15-contiecocontact5/ si urmeaza pe OLX.
Nicio anvelopa all season (un compromis financiar)nnu este mai silentioasa decat cea de vara ! dupa cum si cele de iarna sunt mai zgomotoase decat cele de vara! am avut de vara Michelin si de iarna A4 si am testat!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
    • Bucuresti, Sector 3
Nicio anvelopa all season (un compromis financiar) nu este mai silentioasa decat cea de vara !
Si totusi... vezi in poza atasata, comparatie privind clasa de zgomot intre cauciucul original Vitara si compromisurile mele.
De ce nu crezi nici declaratia mea privind zgomotul mai mic?
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline georgeek

Michelin Crossclimate mi se pare și mie "compromisul ideal". Pt ca nu am spațiu pt depozitare roti și schimbatul anvelopelor 2ori/an mi se pare problematic voi alege solutia  asta. Pt cine nu are de-a face cu zăpezi mari îmi pare cea mai buna soluție.
E mult diferita de alte soluții allseason tocmai prin cum se comporta vara pe drum uscat și umed. Și consumul e ok.
Eu aștept mașina în noiembrie pana atunci trebuie sa am soluția.
Yeti, multumesc pt detalii.
  • Vitara Passion 1.6 ALLGRIP 5MT Savana Yvory / Black