Autor Subiect: Noul Vitara S edition 1.4 140 Cp prezentat oficial la Frankfurt  (Citit de 96334 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Re: Noul Vitara S edition 1.4 140 Cp prezentat oficial la Frankfurt
« Răspuns #980 : 24.Feb.2016, 11:18:33 a.m. »
Ai dreptate. Am spus si mai sus...nu e constructiv. Am postat ce am avut de postat...gata radio silence :) O zi frumoasa tuturor!

Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Ideea este sa nu reluati atacurile la persoana.
Go Terios!!!:)

Offline ff_2004_06

« Răspuns #981 : 24.Feb.2016, 01:05:00 p.m. »
...
Cine are bani de VW, sa il ia pentru ca sta linistit mai mult timp (fiabilitate mai mare).
...
VAG are probleme mari de fiabilitate pe mai toate masinile din 2009-2010 incoace. Eu va recomand sa faceti un studiu amanuntit inainte de a lua ceva de la ei.
  • Suzuki Swift Sport 2008 - vandut in 2019

Offline ecodrive

« Răspuns #982 : 24.Feb.2016, 02:01:44 p.m. »
Nici nu stiti cat ma bucur ca nu am asteptat sa vad aceste feedback-uri, ca sa ma decid sa cumpar Vitara S. Cu siguranta ca as fi fost indus in eroare si nu m-as fi bucurat de experienta pe care avut-o pana acum.

Plec in fiecare dimineata la munca cu Avensis-ul, asteptand cu nerabdare ocazia (de obicei in week-end sau in concedii) sa conduc Vitara. Poate suna cam patetic, dar asta e adevarul in ceea ce ma priveste. Timpul va dovedi daca m-am inselat, dar dupa 6500 km, parerea mea ramane valabila.

Poate si pe mine m-a deranjat ca vibreaza numarul, dar am gasit o solutie care nu s-a dovedit infailibila. O voi rezolva in cele din urma. Poate ca ma deranjeaza ca nu e suficient insonorizata, dar cel mai probabil voi aplica solutia lui @enicky. Daca esti tentat sa vezi doar partea goala a paharului, atunci problema nu e numai la masina asta si vei fi  nefericit indiferent ce masina vei decide sa cumperi.

Cei care urmaresc acest forum si i-au decizii pe baza experientelor nefericite ale unor posesori de Vitara (in opinia mea doar exceptii), nu vor sti niciodata ce au pierdut (sic).
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT  Galactic Grey Metalic

The following users thanked this post: enicky, mpamfil

Offline magicoolje

« Răspuns #983 : 24.Feb.2016, 02:11:14 p.m. »
2 din  din 5 sau 6 posesori.. Din care unul adica Cosmin deja a frecventat serviceul pentru probleme de zgomote neidentificate.... As zice ca e destul de mare procentajul. Ma refer strict la Vitara S care totusi tin sa cred ca e un produs netestat corespunzator...desi este cap de linie in privinta preturilor si dotarilor. In fine consider ca orice persoana cu putina materie cenusie stie sa citeasca printre randuri si sa faca o alegere corecta.

Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline mpamfil

« Răspuns #984 : 24.Feb.2016, 02:30:41 p.m. »
Intre Vitara si Vitara S singurele diferente sunt de motorizare si de niste cusaturi/plastice colorate diferit, deci eu zic ca procentul celor multumiti e mai mare.
  • Suzuki Vitara S 1.4 AT AllGrip Bright Red

Offline magicoolje

« Răspuns #985 : 24.Feb.2016, 02:32:53 p.m. »
Ce spui tu sunt diferente teoretice...in practica se pare ca sunt niste produse grabite pe poarta fabricii.

Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline marcone

« Răspuns #986 : 24.Feb.2016, 06:02:53 p.m. »
Intre Vitara si Vitara S singurele diferente sunt de motorizare si de niste cusaturi/plastice colorate diferit, deci eu zic ca procentul celor multumiti e mai mare.

Tocmai asta-i problema celor cu S, simt ca pentru miile de euro date in plus NU primesc ceva diferit calitativ fata de varianta entry level.
Adica, calitativ vorbind, S-ul 4x4 AT e la acelasi nivel cu Cool 4x2 MT, la o diferenta de 9.000 euro intre cele 2.

Ce spui tu sunt diferente teoretice...in practica se pare ca sunt niste produse grabite pe poarta fabricii.

Suzuki a recunoscut ca in 2015 s-au produs cu 40% mai multe Vitara decat capacitatea planificata de productie. Daca oamenii nu au stat peste program, in mod sigur au castigat timp prin alte mjloace.
Sa ne amitim insa de Sept anul trecut cand mai ca nu s-a format o potera pana la Budapesta din cauza ca nu veneau Vitarele S mai repede....

Bun, repede, ieftin...alege maxim doua. Ieftin e deja bifat.
« Ultima Modificare: 24.Feb.2016, 06:23:30 p.m. de marcone »

The following users thanked this post: gabineg

Offline Bar

« Răspuns #987 : 24.Feb.2016, 08:13:40 p.m. »
Pentru cei nehotărâți cu actuala Vitara, se mai găsește inca adevarata Suzuki (Grand)Vitara.
http://m.suzuki-motor.ru/auto/grand-vitara

Sau mai aproape, http://grand-vitara.suzuki.ua/m/index.html.
Va dati seama, sa stai in Iași si sa-ti cumperi actuala Vitara, cand la doi pași este bijuteria asta (mecanica)!
Fabricație Japonia, bineînțeles .
Dintr-odată, multi au descoperit acum marca Suzuki.
Foarte tare ar fi niște pozecu actuala Vitara langa un Grand Vitara de 1-2 ani vechime. Cred ca ia bătaie la fundul gol.

Pentru cei nemultumiți de plastice, de ce nu ati cumpărat cu un an in urma sau acum asa ceva?
http://suzuki.ua/ru/models/grandVitara-new/photogal/
« Ultima Modificare: 24.Feb.2016, 08:37:47 p.m. de Bar »
  • X

Offline enicky

« Răspuns #988 : 24.Feb.2016, 09:24:20 p.m. »
   I like Grand Vitara but ....I love Vitara ! :good:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ariciul

« Răspuns #989 : 24.Feb.2016, 09:38:07 p.m. »

Va dati seama, sa stai in Iași si sa-ti cumperi actuala Vitara, cand la doi pași este bijuteria asta (mecanica)!

Pentru cei nemultumiți de plastice, de ce nu ati cumpărat cu un an in urma sau acum asa ceva?
http://suzuki.ua/ru/models/grandVitara-new/photogal/

Serios? Si de unde o luam?
Acu un an erau alte prioritati alte ganduri.
Daca iti place asa mult de ce nu te orientezi tu?
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip