Autor Subiect: Noul Vitara S edition 1.4 140 Cp prezentat oficial la Frankfurt  (Citit de 96335 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline mpamfil

Re: Noul Vitara S edition 1.4 140 Cp prezentat oficial la Frankfurt
« Răspuns #970 : 24.Feb.2016, 08:55:38 a.m. »
Pai ce vb noi aici de atat timp, ca esti printre putinii care a avut problemele respective pe care le reclami, nu vb doar de Vitara S, ca in afara de motor si cateva elemente vizuale masina e aceeasi ca oricare Vitara.
Problema cea mai ingrijoratoare a fost cutia de viteza defecta la prima vitara s.
Iar daca nu folosesti 4x4 atunci te-ai orientat gresit, aveai sute de optiuni mai bune fara 4x4.

Sent from my IRON Pro using Tapatalk

• Suzuki Vitara S 1.4 AT AllGrip Bright Red

Offline magicoolje

« Răspuns #971 : 24.Feb.2016, 09:05:41 a.m. »
Cum am zis...satulul nu crede flamandului... adica daca nu ai avut probleme...consideri ca e ok.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline mpamfil

« Răspuns #972 : 24.Feb.2016, 09:34:46 a.m. »
Unde am zis asta, mai sus am zis ca nu mi se pare ok si ca trebuie sa te duci peste ei sa iti rezolve toate problemele, asa cum trebuie sa faca posesorul oricarei marci, se poate intampla oricui, exista o marja de eroare. Dar romanul prefera sa se planga pe forumuri in loc sa ia atitudine, daca era sa am eu probleme ajungeam pana la suzuki japonia.
Dar nu incercam sa conving lumea ca e o masina proasta, doar pt ca am avut eu ghinion.
Eu sunt constient ca nu exista 100% perfect si ca pot aparea probleme la orice produse, de la electronice la masini. Daca o sa mi se intample si mie le rezolv in service nu pe forum.

Sent from my IRON Pro using Tapatalk
  • Suzuki Vitara S 1.4 AT AllGrip Bright Red

Offline magicoolje

« Răspuns #973 : 24.Feb.2016, 09:44:43 a.m. »
Nu ma cunosti... Astept sa se stranga lista si o sa aiba o mare surpriza Suzuki. Eu nu las lucrurile...sa se aseze.. Doar vreau sa informez pe potentialii cumparatori ca nu e roza situatia. Atat.Cum ai tu dreptul de a posta lucruri pozitive provenite din experienta ta, asa am si eu acelasi drept de a posta lucruri negative provenite din experienta mea cu aceasta marca. Hai sa punem punct la aceasta conversatie pentru ca e departe de a fii constructiva. Eu am sa incerc sa rezolv toate problemele legate de  masina mea, in putinul timp liber pe care il am. Crede-ma ca stiu ca problemele nu se rezolva pe forum. Am auzit si eu de garantie. Repet, acest feedback este in primul rand pentru viitori posesori, in al 2-lea rand pentru cititori Suzuki Ro , care poate au posibilitatea de a indrepta cate ceva daca doresc...si nu in ultimul rand pentru ceilalti utilizatori de Vitara care au aceleasi probleme. Se pot compara, discuta...etc.

The following users thanked this post: Laruncutean

Offline enicky

« Răspuns #974 : 24.Feb.2016, 10:30:03 a.m. »
Nu ma cunosti...
               Intr-o postare din 02.02.2016 o laudai si spuneai ca merita fiacare banut si ai descoperit placerea condusului, iar in 22.02.2016 ai postat o lista cu defecte ! :-? cand e laie cand balaie ! :dknw:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline magicoolje

« Răspuns #975 : 24.Feb.2016, 10:34:26 a.m. »
Intre timp au aparut probleme... de genul vibratiii la motor, zgomote suspecte...Te rog nu imi pune doar jumatate de conversatie in gura. Ma refeream la cutia automata in comparatie cu cutia manuala. Iar acest aspect e valabil la orice masina cu cutie automata. Merita banii in plus pentru cutia automata. Observ ca fiecare intelege doar ce vrea.. sau sa interpeteze lucrurile in asa fel in cat sa dea bine in poze Suzuki. Esti cumva platit sa faci acest lucru? Nu ma supar sincer... jobul e job.

« Ultima Modificare: 24.Feb.2016, 10:36:28 a.m. de magicoolje »

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #976 : 24.Feb.2016, 10:49:21 a.m. »
O conversatie normala se poate? Chiar daca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda??
Go Terios!!!:)

Offline shpeedy

« Răspuns #977 : 24.Feb.2016, 10:51:25 a.m. »
@enicky: as zice ca e destul de normal ca - odata cu trecerea vremii si a utilizarii - sa observi si aspectele neplacute ale masinii.

Personal nu o vad ca o problema comunicarea aspectelor negative ale masinilor Suzuki, atata vreme cat se spun pe un ton OK/cat mai obiectiv/lipsit de patima.

Imi pare sincer rau de colegii care se confrunta cu probleme la New Vitara - poate sa fie din cauza ca e apanajul primelor serii lansate (la SX4 nu cred ca a fost asa 'bataie' pe modelul proaspat lansat), poate sa fie din cauza scaderii generalizate a calitatii masinilor noi (am spus-o si in Jurnalul de bord al Suzuki-urilor in posesie - desi mai vechi cu 3 ani decat SX4 si amandoua sunt in segmentul low-cost, Swift-ul parca e o idee mai bine finisat), poate sa fie din cauza perceptiei coborand de pe masini din clase superioare (@magicoolje: nu mi-o lua in nume de rau, dar Avensis-ul e un fel de nava-amiral a Toyotei, care oricum este peste Suzuki ca marca dpdv al calitatii finisarilor) pe o masina a unui brand care este doar corect dpdv oferta<>pret, poate este un cumul al tuturor factorilor anterior-mentionati cu altii care-mi scapa din ecuatie. De ce consider (inca) Suzuki un brand corect dpdv oferta<>pret? Chiar in dimineata asta ma uitam la proaspat lansatul VW Caddy Alltrack, care ajunge sa coste - intr-o echipare superioara si cu 4motion - nici mai mult, nici mai putin de 40k GBP (echivalent pentru Europa continentala cred ca ar fi 40k Euro). Chiar primeste dublu de calitate/satisfactii de la un VW Caddy Alltrack 4motion? Ma cam indoiesc....

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

The following users thanked this post: rexkrokiDAU

Offline magicoolje

« Răspuns #978 : 24.Feb.2016, 10:51:27 a.m. »
Ai dreptate. Am spus si mai sus...nu e constructiv. Am postat ce am avut de postat...gata radio silence :) O zi frumoasa tuturor!

Offline enicky

« Răspuns #979 : 24.Feb.2016, 10:53:38 a.m. »
Intre timp au aparut probleme...
              Or fii aparut in cele 3 sapt. nu te contrazic ! Si mie mi s-a blocat broasca la usa spate stg. S-a schimbat ! Stii ca masina e mai rea ca femeia : cere bani si timp ! Eu mi-as lua o zi de c.o. si cu lista in mana m-as duce la service(cu programarea de rigoare) si cu mecanicul in dreapta as face teste. N-as rabda sa merg cu ea asa, zau ! Se-ntampla sa mai ai si ghinion. Eu de ex. la masina anterioara, la 2 sapt. de la achizitie(noua), mi-a tras unul o lovitura de-a stat 2 luni in service. Dar dupa aia 6 ani a mers ok. Ce era sa fac?...... Si daca le povestesti altora, nu zic ca e rau, da nici nu rezolvi ceva. Ce sa zic, e nasol sa ai probleme cu un lucru nou, dar fii si tu mai optimist ca s-or rezolva !
     Hai bre nu mai sari asa, ca chiar nu intelesesem("laie sau balaie"), iar jobul meu s-ar putea chiar sa-i deranjeze pe cei dela Suzuki ! :D
« Ultima Modificare: 24.Feb.2016, 11:27:26 a.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip