Autor Subiect: Noul Vitara S edition 1.4 140 Cp prezentat oficial la Frankfurt  (Citit de 96346 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline AT

Re: Noul Vitara S edition 1.4 140 Cp prezentat oficial la Frankfurt
« Răspuns #950 : 23.Feb.2016, 03:28:10 p.m. »
      Din toata pagina anterioara eu am inteles:
   - SUV-ul este  si 4x4 si 4x2 - eu stiam ca SUV e un vehicul 4x4 iar 4x2 e un hatchback , fiind 4x2 nu mai respecta denumirea.
   - Pretul de impact sau intrare pe piata pt. Vitara Allgrip a fost 15800 euro entry level (sub acest pret nu mai e SUV), iar reducerea ulterioara are  doar relevanta economica.
    - Optiuni primite la Vitara la un pret de aprox.20 000, la alte marci le gasim la alte marci la preturi cu 50%mai mari.

Iar concluzia este pe aceasta pagina,  prima de sus :)
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline magicoolje

« Răspuns #951 : 23.Feb.2016, 03:29:33 p.m. »
Ideea e ca am niste zgomote foarte deranjate...si inca nu m-am apucat sa merg cu ea offroad... ieri am dat absolut tot din portbagaj...roata rezerva , polita , ...tot. Nu am reusit sa imi dau seama ce se aude...
Ma intreb ce o sa imi zica la service?! O sa o demonteze pe toata? :))

Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline Cosmin09

« Răspuns #952 : 23.Feb.2016, 03:47:50 p.m. »
Vezi daca zgomotele nu provin de la amortizoarele de hayon. Un coleg de la Brasov zicea prin decembrie, parca, ca de acolo ar veni. E un zgomot infundat, relatat de mine si in pagina cu Probleme New Vitara>Zgomot metalic roti (am crezut ca e de la roti, dar a fost exclus pentru ca, am crezut reparatorul care mi-a spus ca a pus amortizoare de la alta masina pe masina mea si zgomotul tot a persistat). Intra acolo si vezi daca te "regasesti". Si daca descrierea mea se apropie de ceea ce auzi si tu, poate e de acolo, de la amortizoarele de hayon si astfel ai o posibila cauza de care sa le zici celor de la service.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #953 : 23.Feb.2016, 03:50:04 p.m. »
Verifica ca nu cumva zgomotele sa fie de la centura pentru locul din mijloc, sa joace in locasul din plafon.

Offline magicoolje

« Răspuns #954 : 23.Feb.2016, 03:51:47 p.m. »
Multumesc. Am sa verific.

Offline ariciul

« Răspuns #955 : 23.Feb.2016, 04:04:30 p.m. »
Salut,

Am mai spus-o si eu si alti nemultumiti de calitatea plasticelor si a asamblarii lor in fabrica din Ungaria. Sunt cam multi greieri pentru o masina noua sub 6 luni de functionare. Si daca sunteti nemultumiti si inca n-ati condus-o offroad atunci nici nu va recomand, fiindca evident mai apar si alte zgomote suplimentare. Eu am si renuntat sa le mai dau atentie pentru ca in offroad oricum zgomotul de rulaj e mare si nu mai conteaza. Si chestia cu centura de la pasagerul din dreapta (n-am rezolvat-o inca sunt un tip comod recunosc  :D ) si portbagajul si numarul din spate etc...
Cam multe dar cel mai tare ma deranjeaza partea din stanga soferului , aia pe care pui piciorul sa nu-l tii pe ambreiaj. La mine a inceput sa scartaie ingrozitor si probabil sunt cam singurul de pe aici cu problema asta. Deci inca o chestie care ma face sa cred ca-i de la calitatea slaba a asamblarii (altfel ar fi scartait la toata lumea nu? ) Si nu am masina de 4 luni. O sa incerc sa intreb la service cand ma duc sa -i repar spatele , poate se uita si la asta. Altfel daca nu tii cont de astea e o masina super! Insa nu poti sa nu tii cont cand inainte am avut un matiz timp de 9 ani (de nou) si in primii trei ani n-am avut probleme cu plasticele. Si e o masina asamblata in Romania! Altceva in afara de plastice , repet, nu pot sa-i reprosez.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline magicoolje

« Răspuns #956 : 23.Feb.2016, 04:11:22 p.m. »
Si eu am avut matiz, chevrolet aveo, toyota avensis  toate noi si nu am avut astfel de probleme...cel putin in primi ani. Ultima am tinut-o 8 ani si am vandut-o cu fruntea sus...si fara probleme...apropos a costat 20000 eur.

« Ultima Modificare: 23.Feb.2016, 04:14:12 p.m. de magicoolje »

Offline Lerua07

« Răspuns #957 : 23.Feb.2016, 05:47:46 p.m. »
Eu am masina din sept 2015. Am facut si vreo 3 iesiri cu drum offroad (greu !) de cate 40-50 km fiecare(la pescuit ) . Nu am nici una din aceste probleme semnalate aici. Despre asa zisii greierasi..... nici vorba ! Singurul impediment a fost cu placuta ptr nr din spate.... rezolvata in 5 minute cu putin silicon sanitar rezistent la apa.  :good:
Parerea mea este ca vreo 5-6 dintre colegii nostrii sunt cam ........ prea exigenti !
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline mpamfil

« Răspuns #958 : 23.Feb.2016, 05:56:22 p.m. »
@Lerua nu cred ca e vorba de exigenta, cred ca marea problema este numarul mare de comenzi, ceea ce cred ca a dus la o aglomerare a liniei de asamblare si automat la unele scapari si probleme.
Sunt de parere ca orice persoana care are probleme sa le adreseze aici dar mai ales in service si sa ceara rezolvarea lor, nu este normal sa apara asemenea probleme la o masina noua.
Eu sunt norocos si nu am avut probleme, dar daca as fi avut a doua zi eram in service calare pe ei.

Sent from my IRON Pro using Tapatalk
« Ultima Modificare: 23.Feb.2016, 05:58:03 p.m. de mpamfil »
  • Suzuki Vitara S 1.4 AT AllGrip Bright Red

The following users thanked this post: ariciul

Offline magicoolje

« Răspuns #959 : 23.Feb.2016, 05:56:49 p.m. »
Lol...daca iti permiti sa ne critici am sa iti spun si eu ca din cauza celorlalti mai putin exigenti isi permit producatori sa faca produse de proasta calitate. Si ca sa ne intelegem... cand achizitionezi un produs... nu trebuie sa mergi la noroc...cum spune pamfil... nu trebuie sa joci la noroc...iar daca inca esti fericit ca nu ai patit nimic, asta nu inseamna ca un produs netestat sau facut indoielnic...nu o sa cedeze intr-un fel sau altul, mai devreme sau mai tarziu.

« Ultima Modificare: 23.Feb.2016, 05:59:11 p.m. de magicoolje »