Autor Subiect: Noul Vitara S edition 1.4 140 Cp prezentat oficial la Frankfurt  (Citit de 96349 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline CipV

Re: Noul Vitara S edition 1.4 140 Cp prezentat oficial la Frankfurt
« Răspuns #930 : 03.Feb.2016, 11:00:35 a.m. »
Masina a fost luata de la Doly Iasi (nota 10 pentru dealer). O sa fac niste poze duminica. Oricum urmeaza sa-i foliez acoperisul cu negru metalizat, prin urmare pozele nu vor arata imaginea finala.
  • Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT Galactic Grey

Offline aleksanders

« Răspuns #931 : 03.Feb.2016, 11:11:47 a.m. »
Exista folie negru metalizat?
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline CipV

« Răspuns #932 : 03.Feb.2016, 05:09:07 p.m. »
http://www.zspotmedia.ro/folie-adeziva-autocolant-metalizat-grafityp-p218.html un exemplu (nu fac reclama, e primul link din cautarea de pe Google).
  • Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT Galactic Grey

The following users thanked this post: aleksanders

Offline magicoolje

« Răspuns #933 : 22.Feb.2016, 03:51:29 p.m. »
Am centralizat o lista cu probleme Vitara S AT pana in 6500 km.

Aviz amatorilor de Vitara S!

Lista de reparatii/updateuri:

Vibratie in acceleratie  intre 2000 si 2300 de turatii(am testat cu benzina de la MOL, OMV, PETROM, ROMPETROL).
Consum oras mare (10-11%)
Update ECU+Sisteme la zi daca e cazul.
Update Infotaiment(SOP4)
Gresat usi care scartie foarte urat. Le-am greseat eu cu un spray WD 40 dar problema a reaparut.
Verificat cheder usa sofer. A intrat apa la spalatorie.
Zgomot interior spate neidentificat. Azi am dat tot jos din masina si portbagaj...Zgomotul a ramas.
Discurile de frana haraie.
Din pacate mai am pana la prima revizie....Cred ca o sa fac un drum cat mai recent pe la service.

Nu mai vreau sa intru in polemici vreau doar sa informez pe cei care isi doresc o asemena masina. Cei mai putin pretentiosi care se pot dispensa de 22000 Eur si sa nu ridice pretentii, pot sa ignore acest post.

Concluzia este ca sunt foarte dezamagit de aceasta achizitie, am intalnit probleme care nu le-am mai inatlnit la masinile anterioare care au fost mai ieftine si eventual cu mai putine pretentii.
Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline mpamfil

« Răspuns #934 : 22.Feb.2016, 04:10:39 p.m. »
Ar fi bine ca si ceilalti posesori de Vitara S sa  listeze experientele lor legate de problemele ridicate de magicoolje , ar fi mai usor sa avem o statistica legata de cat de des apar aceste probleme, e 1 la 100 sau 1 din 3.

La mine:

Vibratie in acceleratie  intre 2000 si 2300 de turatii - nu am observat

Consum oras mare (10-11%)  - doar in perioadele cand era foarte frig afara si petreceam 5-10 minute in parcare sa dezghet/incalzesc masina.

Update ECU+Sisteme la zi daca e cazul.   - Nu inteleg problema ?

Update Infotaiment(SOP4)  - Exista Vitara care sa vina cu  cu versiunea asta de software ? Din cate stiu Vitara S are ultima versiune disponibila celor de la Suzuki.

Scartait usi - Nu am intalnit problema.

Verificat cheder usa sofer. A intrat apa la spalatorie.  - Nu am intalnit probleme cu chederele

Zgomot interior spate neidentificat.  - Singurul zgomot din spate provenea de la numarul de inmatriculare care nu era fixat foarte bine, iar pe terenuri foarte accidentate polita spate mai face ceva zgomot, nimic iesit din comun.

Discurile de frana haraie.  - Am intalnit problema, din ce stiu e normal pe perioada iernii din cauza umiditatii si a sarii , se formeaza rugina pe discuri si face zgomote neplacute, la mine doar la plecare pt foarte putin timp.

Mi se pare normal ca toata lumea sa fie constienta de posibilele probleme care pot sa apara dar nici sa nu consideram unele probleme care sunt exceptionale ca fiind regula.
  • Suzuki Vitara S 1.4 AT AllGrip Bright Red

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #935 : 22.Feb.2016, 04:43:30 p.m. »
Gresat usi care scartie foarte urat. Le-am greseat eu cu un spray WD 40 dar problema a reaparut.

Din câte ştiu, WD40 este degripant. Pentru gresare există spray lubrifiant.
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline magicoolje

« Răspuns #936 : 22.Feb.2016, 04:50:37 p.m. »
Chiar nu conteaza... la masina ulterioara am gresat usile dupa 7 ani.  Iar sprayul respectiv l-am folosit tot timpul la elemente care scartie...cu succes

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Offline marcone

« Răspuns #937 : 23.Feb.2016, 12:32:59 p.m. »

Cei mai putin pretentiosi care se pot dispensa de 22000 Eur si sa nu ridice pretentii, pot sa ignore acest post.

1. WD 40 e cam inversul, adica degresant, tie iti trebuie vaselina lichida. Asa pe moment si cu apa scapi de scartait insa invariabil ca reveni.
2. Vitara e o masina de 13.650 euro + optionale, asta-i adevarul. in niciun caz nu e o alternativa la peste 20.000 euro.

Offline Cosmin09

« Răspuns #938 : 23.Feb.2016, 12:48:00 p.m. »
2. Vitara e o masina de 13.650 euro + optionale, asta-i adevarul. in niciun caz nu e o alternativa la peste 20.000 euro.

Chiar nu conteaza asta. Cand cumperi ceva nou, te astepti sa nu aiba defecte. Indiferent ce cumperi si la ce pret. Pentru ca tu cumperi ceva nou, nu cumperi un produs folosit sau cu defect. Ca am dat 13600 sau 22300 euro pentru masina, ea trebuie sa fie impecabila. Nu trebuie sa scartaie, sa troncane ....pentru ca e noua. In descrierea ei, pe langa caracteristicile tehnice si de design, la nimeni nu cred ca scria ca prezinta si scartaieturi, alte zgomote decat cele normale de functionare, slaba etanseitate etc. Daca scria, sigur nu cumparam sau macar stiam ce cumpar.

Pretul nu e o scuza pentru un defect. Si nu conteaza cat e Vitara...Eu am dat 20000 de euro. Deci asta e pretul ei. Mai ieftin, cu dotarile cu care am cumparat, nu poti cumpara acum.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

The following users thanked this post: marcone, PAR, SuViPa

Offline magicoolje

« Răspuns #939 : 23.Feb.2016, 12:53:36 p.m. »
Exact.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk