Autor Subiect: Noul Vitara S edition 1.4 140 Cp prezentat oficial la Frankfurt  (Citit de 96355 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: gabineg

Offline newah

Re: Noul Vitara S edition 1.4 140 Cp prezentat oficial la Frankfurt
« Răspuns #911 : 26.Ian.2016, 05:27:48 p.m. »
Vlad, dealerul Autonet Giulesti a reprezentat 50% din decizia de a accepta reparatia, modul in care a reactionat si mai ales respectarea 100% a promisiunilor facute  precum si promptitudinea serviceului fiind motivul pentru care mi-au castigat increderea si respectul.
De la Suzuki Romania dl Dragos Dir Tehnic si dl Alin Dir General au fost intotdeauna prompti si foarte cooperanti in gasirea solutiilor, ceea ce a adus diferenta de 50%, asa ca nu pot decat sa multumesc tuturor pentru eforturile facute si respectarea cuvantului dat. Cu Dir de vanzar nu prea am fost pe aceeasi lungime de unda insa cred ca semanam prea mult ca sa ne intelegem perfect :)
Puse cap la cap lucrurile stau astfel: de masina ma leaga in primul rand faptul ca a fost acolo la nasterea fetitei si problemele prin care am trecut ma fac sa simt ca o am de minim 2 ani :)
Da, este o masina surprinzatoare si cu bune si cu rele, decenta ca si costuri, cred ca Vitara S este un model pentru care fabrica din Ungaria nu este inca pregatitata 100% de asta unele sunt ok altele dau rateuri.
Ca experienta per total sunt dezamagit sa intampin atat de multe probleme la o masina noua dupa 10 ani de masini Audi cu probleme tehnice sporadice doar in ultimii doi ani. Nu ma asteptam ca tehnologia din 2015 sa fie livrata prin mijloace de productie insuficient testate si cu un control de calitate inexistent, nici la Dacia nu cred ca se permite asa ceva.
Oricum, pana la Vitara nu stiam ca in Ungaria se produc masini asa ca mea culpa.
Mergeti, testati, cititi ce povestesc unii si altii faceti-va o cruce mare si trageti lozul, cu putin noroc veti castiga o masina ok. Iar daca va avea probleme, macar voi veti fi pregatiti psihic pe baza experientelor noastre, greaseala principala facuta fiind ca am mers la pomul laudat pe nevazute asa ca meritam pe deplin ce ni se intampla  =))
Daca ma supara ceva este ca desi initial a fost "dragoste la prima vedere" ma cam trage ata sa ma uit dupa "altele" asa ca nu se stie niciodata, dupa cum imi spunea un coleg anterior daca nu voi reusi in cele din urma vanzarea masinii (zicea ca la fel ca la sinucigas pana la urma iti iese :) )
Pana atunci drum bun!

The following users thanked this post: vladbuzdu

Offline shpeedy

« Răspuns #912 : 27.Ian.2016, 04:23:35 p.m. »
Intrucat ultimele discutii de pe topic nu avea nici-in-clin-nici-in-maneca cu Vitara S, le-am mutat intr-un topic mai potrivit.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline Cristi Borcos

« Răspuns #913 : 28.Ian.2016, 04:32:21 p.m. »
@ vladbuzdu
Am comandat Vitara S, cutie manuala, chiar ca urmare a review-urilor defavorabile pe care le-au postat posesorii de S dotate cu cutii automate. Si aici ma refer doar la consum, nimeni nu s-a plans de functionarea ei (mai putin intamplarea nefericita a lui newah, care poate fi catalogata ca exceptie).
Daca te uiti putin pe recensamant, vezi ca din 7 posesori de Vitara S, 5 au comandat AT, dintre care cel putin 3 s-au plans de consum neasteptat de mare.
Ca urmare, mi-am zis ca aceasta combinatie 1.4T si 6AT este cea care probabil genereaza frustrarea respectiva.
Apoi am mai vazut si postul unicului coleg posesor de S 6MT, care era foarte elogios la consum.
Bineinteles, cu MT nu poti avea pretentia de confort in conducere (mai ales in oras) pe care o ofera AT-ul.
Chestie de compromis.
Sper sa faci alegerea corecta pentru tine (nu exista alegere buna sau proasta).
  • Suzuki Vitara S 1.4T, 6MT

The following users thanked this post: gabineg, vladbuzdu

Offline vladbuzdu

« Răspuns #914 : 29.Ian.2016, 01:24:38 a.m. »
@Cristi ai apucat sa faci și test drive? Și pe unde?
  • Volkswagen

Offline Cristi Borcos

« Răspuns #915 : 29.Ian.2016, 04:50:42 p.m. »
Nup.
Cristi de la Autonet, cu care am incheiat contractul, mi-a promis ca o sa ma invite cand va avea masina disponibila pentru test.
Intre timp i-a venit S-ul alb (care acum e in vitrina), m-a chemat la test, dar n-am avut timp (cauze profesionale).
A ramas pe alta data, mai incolo.
Tare cred ca o sa fac testul pe propria-mi masina, atunci cand o voi ridica (~15 martie, daca totul OK) =))
  • Suzuki Vitara S 1.4T, 6MT

Offline hugbear

« Răspuns #916 : 01.Feb.2016, 11:59:46 p.m. »
Off-topic-ul a fost mutat.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Zuki

« Răspuns #917 : 02.Feb.2016, 07:45:42 a.m. »
Neata, de 2 zile am primit si eu masina, timpul total de asteptare a fost de aproape 2 luni, asa cum mi-a promis dealerul.(Autonet) De sambata 30.01.2016 de cand am luat masina si pana astazi am facut aproape 450 km. Sunt super incantat de cum merge, mai ales ca la drive test am mers cu manuala, eu avand AT. Din punctul meu de vedere, exceptand plasticul de pe bord si portiere, masina se simte ca una premium din punct de vedere al tinutei de drum si dotari. Sunt multumit si de consum, probabil tot citind pe forum div informatii, nu mi se pare un consum mare: 7 afara, 9 oras.
O sa deschid si un jurnal de bord, pana atunci v-am atasat 2 poze.

• Vitara S 4x4 AT Cosmic Black Pearl

The following users thanked this post: mpamfil

Offline NicNic

« Răspuns #918 : 02.Feb.2016, 08:41:22 a.m. »
@Zuki:  Sa te bucuri de masina cat mai mult timp!

Astept cu interes jurnalul de bord. Mai ales partea cu consumul.  :)
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Cosmin09

« Răspuns #919 : 02.Feb.2016, 08:43:06 a.m. »
Ce bine arata pe negru :)

Sa o stapanesti sanatos si sa o conduci fara probleme!

Iti recomand sa iti faci cont pe http://www.spritmonitor.de/en/login.html unde sa inregistrezi consumul de carburant sau / si alte cheltuieli pe care le ai cu masina si apoi sa-ti afisezi consumul in semnatura, asa cum am eu si alte persoane de pe forum :) Nu de alta dar ca sa stim cum stam cu consumul comparativ cu alte modele identice.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022