Autor Subiect: Noul Vitara S edition 1.4 140 Cp prezentat oficial la Frankfurt  (Citit de 96361 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline magicoolje

Re: Noul Vitara S edition 1.4 140 Cp prezentat oficial la Frankfurt
« Răspuns #870 : 24.Ian.2016, 02:52:58 a.m. »
Sistemul infotaiment e plin de buguri si merge foaarte prost din punctul meu de vedere. Ar trebui baietii sa se apuce serios de munca la software pentru ca e o pocnitoare. Nu vreau sa lezeze pe cei care au sarit de la casetofon la touch si li se pare cool....Dar chiar sistemul agata, nu merge tot timpul cand ai nevoie( se blocheaza touchul). Filme nu am reusit sa vad nimic(nici macar stand pe loc), nu tine minte ultima pozitie de display,...daca e folosit pe usb stick...(nu arata defaut dir  unde se afla melodiile care ruleaza...Ma rog... sistemul e facut pe piept :))Foarte rudimentar.  Nu te poti baza pe el. Cine o sa zica ca e foarte ok, probabil nu il foloseste si sta doar pe un post de radio.
Desi am fost contrariat de acest fiasco multimedia si am sunat sa intreb  cand apar updateuri ...si unde le putem gasi....concluzia este: suck it up boys!!!  Toate bune din partea Suzuki,....Doar la dealeri se pot face updateuri(desi sistemul e banal), din pacate doar cand isi aduc ei aminte si au bunavointa sa anunte...

In fine ca si concluzie on topic... prima iarna!!! Regret achizitia facuta..:
Vitara S automata, in acceleratie la 2000 de ture  tremura motorul ,consumul pentru o ascutitoare de motor de 1.4 din 2015 este enorm( peste 10),   provocari zilnice pentru depistarea noilor zgomote auzite in diferite parti ale masinii...Nu imi inspira pic de incredere ca si fiabiliatate....Am aproape 5000 de km si nici vorba de mitul(se lasa consumul)...se aseaza ea...
Per total cum am zis... imi pare rau de cei 23500  eur pierduti in acesta marca!!!! Nu recomand...mai puneti ceva banuti si luati alta marca sau mai putini banuti si luati tot alta marca. Pana in prezent am avut foar experiente proaste cu "stafull" Suzuki.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline magicoolje

« Răspuns #871 : 24.Ian.2016, 09:21:59 a.m. »
Ca idee de completare la cele spuse mai sus... Nu am putut efectiv sa ma bucur ca de orice produs nou. A trebuit doar sa  urmaresc consumul( sa incerc diverse metode de condus, diverse marci de benzina sa vorbesc cu serviceurile, cu reprezentanti Suzuki), sa caut updateuri si solutii anti zdranganituri, sa imi reglez la nesfarsit pozitia scaunului...E prima oara cand imi e frica ca am facut o alegere proasta. Poate o sa spuneti ca sunt carcotas si am spus numai de lucrurile negative... Tractiunea 4x4 este ok, cel putin in cele 2 zile in care eu am avut parte de zapada.

Offline bogogica

« Răspuns #872 : 24.Ian.2016, 09:55:51 a.m. »
@magicoolje,
Exact la fel de dezamagit si frustrat de marca in care am investit (si nu putini bani, cum se poate spune despre marca nationala) si de la care aveam pretentii am fost si eu cand l-am luat pe Smuki, SX4-ul meu. Dupa vreo 2 ani de descoperit bug-uri si defecte de fabricatie pot spune ca m-am obisnuit/resemnat. Acum doar ma bucur de ceea ce am si de faptul ca nu au aparut alte defectiuni fata de cele constatate in primii 2 ani cu o lectie nou invatata. Urmatoarea masina nu va mai fi de la Suzuki.

Offline magicoolje

« Răspuns #873 : 24.Ian.2016, 10:04:03 a.m. »
Asta e un lucru cert. O data vede nasa p.... finului. :)

Offline pavel_o

« Răspuns #874 : 24.Ian.2016, 10:06:53 a.m. »
legat de sistemul multimedia...urmaresc mai multe forumuri, de la diverse marci, la care m-as fi incadrat in finantare, desi am platit deja avansul pentru Vitara. toti se plang de probleme similare cu aceste sisteme si de faptul cum ca doar ar arata bine fiind 0 ca si utilitate. Nu stiu despre mărcile premium si sistemele acestora...dar alti bani, alta mancare de peste...poate totusi daca se ”organizeaza” mai multe plangeri in acest sens, vor acorda mai multa atentie punerii la punct al softului..

Offline sirsefu

« Răspuns #875 : 24.Ian.2016, 01:25:38 p.m. »
nu ar trebui sa fie atatea probleme cu sistemul multimedia. in fond...e o tableta adaptata la masina. eu am pus pe scross unul pe platforma windows s100, o chinezarie cumparata de la edotec si nu am intampinat deloc problemele de care va loviti cu variatiile de temperatura, blocaje etc. la pretul pe care il cer cei de la reprezentanta, daca vrei sa il comanzi optional -in jur de 1000 eur- ar trebui sa fie mai de incredere.

Offline magicoolje

« Răspuns #876 : 24.Ian.2016, 04:40:11 p.m. »
Exact. Iar temperatura nu are nici o legatura cu proasta implementare a softului.

Offline dbarabas

« Răspuns #877 : 24.Ian.2016, 05:50:06 p.m. »
Hmmmm, am aproape 1000km cu Vitara S si folosesc zilnic sistemul multimedia prin apple car play si destul de des navigatia inclusiv prin apple car play. Nu s-a blocat niciodata si a functionat asa cum m-as fi așteptat. E drept ca am masina de doar 10 zile. Despre motor si transmisia AT am cuvinte de laudă, nici la 1500rpm in viteza a 6-a nu am sesizat sa tremure motorul sau sa apara vibrații iar in cazul accelerării trece așa cum este de asteptat într-o treaptă inferioară fara vibrații nedorite. Ma mira cele scrise de magicoolje si consider că masina este un mare pas înainte pentru Suzuki. Într-adevăr in modul auto este cam fără suflu in vitezele superioare dar era de asteptat avand in vedere ca modul auto este făcut in primul rand pentru condus economic si relaxat. In modul sport nici nu se pune problema de vibrații la turatii joase deoarece nu exista turatii joase, vitezele schimbând-se la peste 3000. Consumul de 10l sau peste este normal pentru București orice ar zice producătorul :)

Sent from my iPad using Tapatalk

Offline marcone

« Răspuns #878 : 24.Ian.2016, 06:24:24 p.m. »
Legat de ce a zis magicojie ii dau totala dreptate, orice masina e "afacere" la un anumit pret, Vitara fiind o "afacere" in variantele Cool si Passion 4x4 ca alternativa la Duster, Tivoli si in 4x2 ca alternativa la Captur, Juke. Sub 17.000 de euro primesti un pachet economic, fiabil, cu lipsuri pe care insa le treci cu vederea prin prisma pretului.

Insa cand treci bine de 20.000 de euro pretentiile sunt altele; pe langa modelele noi (Qashqai, Kadjar, Sportage, Tucson) ai acces si la gama premium SH (X1/3, GLK, Q3/5) la km relativ decenti, loc in care Suzuki nu poate emite pretentii, lucru care se vede deja in parerile posesorilor (newah, magicojie).

Din aceste motive prevad si o depreciere ulterioara destul de agresiva a modelelor din echiparea superioara, posesorii incercand sa le schimbe destul de repede.
« Ultima Modificare: 24.Ian.2016, 06:26:57 p.m. de marcone »

Offline magicoolje

« Răspuns #879 : 24.Ian.2016, 06:39:12 p.m. »
Dbarabas sa o stapanesti sanatos. Ma bucura faptul ca nu ai probleme si ca esti multumit. Chestia asta ma duce doar la ideea ca quality controlul de la Suzuki este praf. Una e ok, 2 nu, sau oricare ar fii procentele corecte...
Nu contest faptul ca dotarile si performantele nu sunt ok. Ma deranjeaza doar faptul ca sunt aspecte care ar putea fii reglate daca ar fii mai atenti si noi nu am mai avea astfel de nemultumiri. In fine opinia mea este strict personala... Cine doreste sa achizitioneze asa ceva ar trebui sa fie informat ca nu totul este roz....si ca exista probleme. Iar daca se considera norocosi si doresc sa incerce la aceasta loterie...nu au decat.... Eu se pare ca nu am fost atat de norocos.. Iar pentru cine spune de consum ca este ok pentru Bucuresti, reamintesc ca eu nu sunt din Bucuresti ci din Constanta.... unde traficul este incomparabil mai light ... Deci consum mare si in afara Bucurestiului...