Autor Subiect: Noul Vitara S edition 1.4 140 Cp prezentat oficial la Frankfurt  (Citit de 96384 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline marcone

Re: Noul Vitara S edition 1.4 140 Cp prezentat oficial la Frankfurt
« Răspuns #820 : 21.Dec.2015, 04:41:25 p.m. »
Interesant in testul 1.4 vs 1.6 ca pana la 50km/h sunt egale, de la 60 incolo se departeaza 1.4.
Cel mai probabil din cauza automatei de pe 1.4 care schimba la turatie mai mica.
« Ultima Modificare: 21.Dec.2015, 04:43:31 p.m. de marcone »

Offline magicoolje

« Răspuns #821 : 24.Dec.2015, 01:18:33 a.m. »
Am observat cam de o saptamana ca in momentul in care opresc masina si respectiv motorul dupa ce am rulat ceva timp....cand ies din masina aud in partea din fata a masinii(sub capota sau roti fata) niste zgomote ca si cum ar sarii uleiul incins intr-un ceaun sau ca si cum o bucata de fier sau ceba de genul se contracta...Se aude de fiecare data...
Am intrebat si eu si mi s-a zis ca e posibil sa fie de la discurile de frana care se racesc...galerie....Ideea e ca habar nu am si va rog si pe voi sa imi spuneti daca ati remarcat chestia asta..

Si acum ca am vazut si cat e ceasul si in ce data suntem... Va urez la toti un Craciun fericit si un an nou plin de bucurii, sanatate si impliniri asa cum va doriti fiecare dintre voi!!!! :) Salut intreaga comunitate si sincer imi cer scuze daca am fost prea vehement sau prea gigi contra....asa uneori

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline smadalin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 290
  • http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jur
« Răspuns #822 : 24.Dec.2015, 10:15:22 a.m. »
Salut,
Am observat si eu acelasi lucru, sunt ca niste pocnituri, se intampla la fel la vechea masina doar ca erau mai putine. Comportamentul asta il avea doar la temperaturi scazute si dupa ce faceam drumuri mai lungi, ma astept ca primavara si vara sa dispara.

Craciun fericit tuturor!
  • Suzuki Vitara Luxus 1.6 benzina

Offline PAR

« Răspuns #823 : 24.Dec.2015, 11:31:22 a.m. »
Craciun Fericit tuturor!

Legat de sunetul pe care-l auziti, poate fi scutul care se raceste dupa un drum lung.
Asa se aude la mine, logan dupa un drum lung.
« Ultima Modificare: 24.Dec.2015, 11:40:47 a.m. de PAR »
  • Suzuki Vitara Spirit 2WD 1.6 VVT AT

Offline ariciul

« Răspuns #824 : 25.Dec.2015, 10:19:25 p.m. »
Pai nu, eu nu am scuturi (inca) dar se aude si la mine , poate fi galeria de evacuare sau alte piese care sunt la o temperatura mai mare si care pe frig la racire produc zgomotele respective. ma indoiesc ca scutul s-ar incalzi asa tare.
Cat despre filmulete , da , observasem si eu ca pe sport ajung repede la 60 km/h si chiar ma incanta asta, mai mult imi place cand sunt undeva pe la 20-30km/h in modul automat si in acceleratie sa trec in acelasi timp in sport. E o senzatie placuta!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline enicky

« Răspuns #825 : 26.Dec.2015, 02:34:05 p.m. »
  Legat de caldura degajata de motor : in aug-sept, cand era destul de cald afara, mi s-a parut ciudat ca pana si capota si aripile se incalzeu f.tare, si deci si componentele dela motor, galerie etc. cred ca se incalzesc f.tare. Si de aici si zgomotele de metal care se contracta dupa oprirea motorului, mai ales pe temperaturi scazute, sub +10gr. Si din acest punct de vedere, cred ca scutul de metal nu prea ajuta la racirea motorului. Iar incalzirea excesiva a zonei motor e favorizata si de faptul ca toata masina e construita din materiale usoare, care deci se incalzesc (dar se si racesc) repede.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline newah

« Răspuns #826 : 26.Dec.2015, 04:05:02 p.m. »
acum o ora am incheiat primul test cu Vitara S facut de dl Robert Adam incepand cu ora 10.
Astept cu nerabdare postarea pe Youtube a testului de astazi, pe care l-am dorit ca un cadou de Mos craciun pentru toti colegii atasati de marca Suzuki si cei viitori
Multumesc mult echipei exceptionale Turatii.ro

The following users thanked this post: Mesmer

Offline magicoolje

« Răspuns #827 : 26.Dec.2015, 04:15:09 p.m. »
Multumim frumos Newah!!! Abia astept filmul!Craciun fericit!

Sent from my SM-N910F using Tapatalk
« Ultima Modificare: 26.Dec.2015, 04:34:04 p.m. de magicoolje »
Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline newah

« Răspuns #828 : 26.Dec.2015, 04:30:29 p.m. »
placerea si bucuria a fost a mea, astept cu nerabdare filmul.
Craciun fericit tuturor!

Offline Zuki

« Răspuns #829 : 27.Dec.2015, 02:37:10 p.m. »
Si eu astept cu nerabdare filmul, mai ales ca in momentul de fata nu este nici un video explicit pe youtube si mai am de asteptat pana primesc masina. Sarbatori Fericite!
  • Vitara S 4x4 AT Cosmic Black Pearl