Autor Subiect: Noul Vitara S edition 1.4 140 Cp prezentat oficial la Frankfurt  (Citit de 96431 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline magicoolje

Re: Noul Vitara S edition 1.4 140 Cp prezentat oficial la Frankfurt
« Răspuns #750 : 03.Dec.2015, 10:26:58 p.m. »
Ca sa iti mai treaca putin nerabdarea...si sa iti ocupi putin timpul pana vine Vitara...iti sugerez sa iei putin forumul la citit...eventual sa ai rabdarea sa citesti acest prim topic in care ai postat de la pagina nr. 1. Sunt sigur ca ai sa gasesti o gramada de chestii interesante...inclusiv ce ai intrebat tu...daca sunt posesori de Vitara S in Bucuresti. :) Mult succes!
« Ultima Modificare: 03.Dec.2015, 10:28:34 p.m. de magicoolje »
Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline Zuki

« Răspuns #751 : 03.Dec.2015, 11:40:33 p.m. »
Sincer am citit multe pe forum, insa tot am multe necunoscute in ce priveste varianta S, atat despre cutia automata cat si despre dinamica masinii cu motorizarea turbo. Si eu, probabil ca si voi, am facut drive test doar cu Vitara 1.6 manuala, si am comandat S care are complet alt motor si cutie.(AT). Stiu ca sunt posesori de vitara S in Bucuresti, chiar l-am oprit pe unul dintre ei la semafor, culoarea bright red-cosmic black. De acolo am aflat ca a durat aproape 5 luni pana a primit masina. As fi vrut sa merg intre timp cu una pana o primesc pe a mea.
  • Vitara S 4x4 AT Cosmic Black Pearl

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14594
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #752 : 04.Dec.2015, 07:14:48 a.m. »
Dacă ai fi citit cu atenție doar topicul acesta ai fi remarcat ca a fost inițiat în data de 15.09, semnalând apariția Vitarei S. De atunci s-au scurs puțin peste 2 luni și jumătate.  Deci n-avea cum sa aștepte 5 luni binevoitorul posesor pe care l-ai  intrebat, decât dacă a cumulat timpul de asteptare cu cel pentru o Vitara normala, așa cum au făcut câțiva dintre colegii noștri.

Trimis folosind Tapatalk

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Zuki

« Răspuns #753 : 04.Dec.2015, 07:29:19 a.m. »
Tipul respectiv a zis ca a dat comanda in iunie si a primit masina pe la jumatatea lui noiembrie. Probabil a fost precomanda. De aia va intrebam referitor la timpul de livrare. Intarzierile mi-au fost confirmate si de dealer. Respectivul a luat masina de la acelasi dealer. Dar nu mai conteaza...
  • Vitara S 4x4 AT Cosmic Black Pearl

Offline marcone

« Răspuns #754 : 04.Dec.2015, 08:32:41 a.m. »
A dat in Iunie comanda pentru Vitara "normala" apoi la mijlocul lui Septembrie dealerii au facut un upsell cu modelul S deci din Iunie pana in Sept a asteptat 3 luni pentru modelul normal (care cel mai probabil era pe cale sa fie livrat) iar din Sept pana la livrarea din Nov inca 2 luni pentru Vitara S. Vitara S a fost anuntat si prezentat la Frankfurt in Sept, inainte nu se stia nimic despre acest model.
« Ultima Modificare: 04.Dec.2015, 08:36:07 a.m. de marcone »

The following users thanked this post: gabineg, shpeedy

Offline enicky

« Răspuns #755 : 04.Dec.2015, 09:31:31 a.m. »
     In zona Iunie-Iulie eu am vizitat toti dealerii din Bucuresti si am facut drive-test si cu benzina si cu diesel si am intrebat si de alte motorizari si nu stia nimeni decat de 1,6. Pe 15.o8 am luat masina. Deci cred ca de 1,4 s-a aflat ulterior.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

« Răspuns #756 : 04.Dec.2015, 09:50:28 a.m. »
Ca sa fie racheta i-ar trebui un motor de cel putin 1800 cmc cu 160-170 cp. Mai corect spus este ... sprinten !!!
   E adevarat si ce spui tu, dar uite eu am incercat sa merg in Bucuresti pe "sport" si nu mi s-a parut ok, prindeai repede viteza mare, si apoi treb. sa franezi relativ brusc.Deci mergeai "agitat" ca sa zic asa, cand demaraj puternic ,cand oprire brusca, asa ca am renuntat. De-asta am zis ca e "racheta".
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #757 : 04.Dec.2015, 12:10:16 p.m. »
Tipul respectiv a zis ca a dat comanda in iunie si a primit masina pe la jumatatea lui noiembrie. Probabil a fost precomanda. De aia va intrebam referitor la timpul de livrare. Intarzierile mi-au fost confirmate si de dealer. Respectivul a luat masina de la acelasi dealer. Dar nu mai conteaza...

uite mai jos un link catre topicul dedicat, poate te ajuta.  :)

http://www.suzuki-club.ro/forum/diverse-new-vitara/timp-de-asteptare-new-vitara/160/

Offline newah

« Răspuns #758 : 04.Dec.2015, 09:36:42 p.m. »
Pentru cine este curios cum arata Vitara S pe "interior"

https://mega.nz/#!OQcR3a7b!S7htiCJcEpZgwQdCnLim5PssBnyQDjbjndQIYoMdD5o

Offline newah

« Răspuns #759 : 04.Dec.2015, 09:38:22 p.m. »
vesti bune de la Suzuki Romania Vitara S scade pretul la 22300 in loc de 23200

http://www.suzuki.ro/autoturisme/modele/vitara-s/vitara-1-4-boosterjet-s-allgrip-at/

daca punem TVA 20% chiar si fara Remat este pret bun

Iar Sprit AT 1.6 scade la 21000

http://www.suzuki.ro/autoturisme/modele/vitara-benzina/vitara-1-6-spirit-allgrip-at/

last edit: comparam cu ofertele din iunie cred ca intre timp sau mai asezat
« Ultima Modificare: 04.Dec.2015, 09:50:04 p.m. de newah »