Azi am adus-o si eu acasa.
Dupa numai 20km, nu pot sa vin cu prea multe impresii. Am remarcat totusi o diferenta mare intre modul Auto si cel Sport, fara sa o forjez foarte tare.
Prin comparatie cu Avensis-ul meu de 1.8 benzina si 150 CP, Vitara S 1.4T este clar mai nervoasa (si fara s-o fortez).
Totusi, tensiunea asteptarii s-a combinat nefericit cu cea a unor potentiale probleme la cutia de viteze reclamate de colegul @newah, iar condusul nu a fost azi o experienta foarte relaxanta, ci mai degraba una stresanta, cu toate simturile in alerta.
Trebuie sa recunosc ca e prima masina cu AT pe care o conduc si poate si lipsa experientei a condus la aceasta situatie tensionata.
Am remarcat de asemenea o tapiterie deosebita fata de modelul Spirit, care mi-a incantat privirea.
Voi reveni curand cu impresii, dupa ce ne vom mai "cunoaste"
.
PS: Multumesc tuturor pentru urari si incurajari. Am gasit pe acest forum o comunitate cu care am rezonat si care mi-a fost de un real folos sa ma decid pentru aceasta achizitie. De asemenea am gasit si alte subiecte interesante care mi-au umplut viata. Va multumesc!