Autor Subiect: Noul Vitara S edition 1.4 140 Cp prezentat oficial la Frankfurt  (Citit de 96510 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Cosmin09

Re: Noul Vitara S edition 1.4 140 Cp prezentat oficial la Frankfurt
« Răspuns #630 : 18.Nov.2015, 10:30:39 a.m. »
[..]nu cred ca mai mult de 300 ron

Dar cred ca tot de atat tine. Cel putin asta e parerea mea dupa ce am vazut f multe taxiuri rosii infoliate in galben si care acum arata f urat cu toata folia care se scorojeste.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline mpamfil

« Răspuns #631 : 18.Nov.2015, 10:32:27 a.m. »
Aia cu taxi-urile au foliat cu 300 de lei toata masina, daca e folia de calitate si e aplicata de profesionisti tine fara probleme.
  • Suzuki Vitara S 1.4 AT AllGrip Bright Red

Offline Cosmin09

« Răspuns #632 : 18.Nov.2015, 10:47:38 a.m. »
Eu mi-am facut o obisnuinta din a spala masina la tunel... Tine folia la actiunea periilor rotative dintr-o astfel de spalatorie? Si as dori, daca exista, sa-mi rapunda cineva care are de ceva vreme o astfel de folie si a fost intr-o spalatorie tunel de mai multe ori.

Nu de alta dar m-ati pus pe ganduri  :P
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline CipV

« Răspuns #633 : 18.Nov.2015, 12:40:18 p.m. »
Din ce am verificat pe net, sunt mai multe tipuri de folii autocolante, de la cele mai ieftine (150 ron plafonul) la cele foarte scumpe (650 ron plafonul). Dupa calitate, difera si garantia, de la 1 an la 5 sau mai mult. Trebuie sa intrebi pe cei care foliaza daca rezista la spalat cu perii sau turbojet. Eu sigur o voi folia. Nu spun ca nu as fi preferat o alta culoare la masina, dar japonezii s-au cam zgarcit la paletar pentru varianta S.
Ziceai de taxiuri, pai ei spala masina foarte des, unii chiar zilnic.
  • Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT Galactic Grey

The following users thanked this post: ecodrive

Offline geor90

« Răspuns #634 : 18.Nov.2015, 03:00:35 p.m. »
@cosontheweb si toti posesorii de Vitara, daca tineti la masinile voastre renuntati la spalatoriile cu perii. Stalpii negri la portiere din material lucos se zgarie foarte usor. Cea mai buna este spalarea cu jet de spuma. De asemenea rugati persoana de acolo sa nu se atinga nici cu carpa de stalpii de la portiere. Se usuca singuri si rezista in timp bine. Eu stiu cum e la Evoque si am fost dezamagita ca si la Vitara stalpii portierei sunt din material negru lucios. Arata super dar la intretinere e pericol...In legatura cu folierea, daca e de calitate rezista in timp si nici nu iti dai seama ca nu e vopsea. Am vazut masini foliate si aratau ca vopsite.
« Ultima Modificare: 18.Nov.2015, 03:02:17 p.m. de geor90 »
Fericita posesoare de Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT

The following users thanked this post: Cosmin09

Offline AT

« Răspuns #635 : 18.Nov.2015, 03:06:43 p.m. »
Pentru cei care au ales AT (cutie de viteza automata) exista si padele pe volan pentru posibilitatea schimbarii in mod manual a vitezelor?
Urmeaza sezonul alb si ar trebui incercat modul in care se poate aplica cunoscuta procedura de reducere a vitezei prin "frana de motor"
in locul franarii bruste, pentru a avea mai multa siguranta la coborarea in panta accentuata,  mai ales atunci cand carosabilul este alunecos,
acoperit cu gheata / zapada.   Poate ne pot confirma posibilitatea colegii care au cutie automata.  Cred ca subiectul este util si celor care nu
au avut pana acum cutie automata.

• Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline mpamfil

« Răspuns #636 : 18.Nov.2015, 03:11:50 p.m. »
Pe AT exista si mod M si poti controla vitezele din padele.
  • Suzuki Vitara S 1.4 AT AllGrip Bright Red

Offline smadalin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 290
  • http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jur
« Răspuns #637 : 18.Nov.2015, 03:14:05 p.m. »
Pentru cei interesati de foliere, poate aruncati o privire dupa plasti dip. Din cate am inteles este o vopsea speciala, din multe puncte de vedere similara cu folia, dar mai rezistenta si mai estetica.
  • Suzuki Vitara Luxus 1.6 benzina

Offline bogdanus

« Răspuns #638 : 18.Nov.2015, 03:53:41 p.m. »
De folie am fost interesat si eu.Vroiam sa fac partea de sus neagra.Am vorbit cu baietii de aici http://www.dcmdesign.ro/,au o hala mare,pare destul de profii treaba.Colantarea cu cel mai calitativ material costa 500 ron la ei,........toate bune si frumoase.Baietii nu mi-au recomandat negru lucios pentru colantare,motivul fiind ca este cea mai pretentioasa culoare,se zgariie imediat colantul ,se pare ca se zgarie chiar atunci cand este montat din cauza racletei cu care vor scoate aerul de sub folie.Recomandarea lor a fost negru mat.Pentru cei ce vor sa colanteze,nu stiu sigur,da se pare ca trebuie sa faci modificarea si in talon( treaba cu 30% e destul de discutabila in fata politistului  :-)))

Offline marcone

« Răspuns #639 : 18.Nov.2015, 04:21:44 p.m. »
.Pentru cei ce vor sa colanteze,nu stiu sigur,da se pare ca trebuie sa faci modificarea si in talon( treaba cu 30% e destul de discutabila in fata politistului  :-)))

Ar fi culmea (der nu imposibil)  sa te apuci si sa masori de fata cu organu' aria suprafetelor colantate (stalpi plus plafon) vs suprafata masinii.